Skip to content Skip to navigation

Poziv studentima na VIRTUALNU INFO TRIBINU o Erasmus+ praksi u ljetnom semestru

Info tribinu organizira Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja i to putem BigBlueButton platforme, u četvrtak 5. studenoga s početkom u 13 sati. Predviđeno trajanje info tribine je sat vremena. Na tribini će studenti imati priliku čuti sve važne informacije vezane uz Erasmus+ stručnu praksu.

Ovim putem pozivamo zainteresirane studentice i studente FOI-ja da se priključe na Virtualnu info tribinu o Erasmus+ stručnoj praksi. Natječaj još nije raspisan no biti će uskoro, a namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu između siječnja i srpnja 2021. godine. Na ovaj krug Natječaja obično se prijavljuju studenti 2. godine diplomskih studija kojima je praksa obavezni dio studija.

O čemu ćemo sve razgovarati na Virtualnoj info tribini?

  • Općenite informacije o Erasmus+ praksi
  • Kako tražiti praksu
  • Priznavanje prakse
  • Postupak prijave na Natječaj
  • Kako napisati dobar CV i motivacijsko pismo
  • Ostale mogućnosti za inozemnu praksu

Biti će interaktivno i zanimljivo. Pozivamo vas da se registrirate na Google obrascu ukoliko želite sudjelovati na tribini kako bi znali okvirni broj zainteresiranih.

Info tribina će se održati putem ove BBB poveznice.

Minimalno trajanje Erasmus+ stručne prakse je dva mjeseca, a može se obavljati u tvrtkama, ustanovama I organizacijama u državama članicama EU te Islandu, Norveškoj, Lihtenštajnu, Sj. Makedoniji i Turskoj. Za vrijeme obavljanja prakse, student dobiva i mjesečnu financijsku potporu, a visina stipendije ovisi o zemlji u kojoj se praksa odrađuje. Također, s poslodavcem se može dogovoriti i plaća.

Više informacija o Erasmus+ praksi potražite OVDJE.

 

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

international@foi.unizg.hr

+385 42 390 826