Skip to content Skip to navigation

Objavljeni natječaji za studentsku razmjenu u SAD-u, Japanu i Rusiji u ak. godini 2021./22.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaje za stipendije za studentsku razmjenu u ljetnom semestru ak. god. 2021./2022. Radi se o jednosemestralnoj razmjeni na jednom od pet različitih partnerskih institucija UNIZG-a. Rok za prijave: 23. ožujka 2021.

U okviru bilateralne međusveučilišne suradnje, Sveučilište u Zagrebu raspisuje natječaje za dodjelu stipendija iz sveučilišnih sredstava redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Jednosemestralna studentska razmjena odvija se na sljedećim partnerskim sveučilištima:

Rapisani natječaji nalaze se OVDJE.

Prijave traju do 23. ožujka 2021. (datum primitka dokumentacije!)

Stipedije podrazumijevaju mjesečnu financijsku potporu, refundaciju putnih troškova u definiranim iznosima te ovisno o kojem sveučilištu i natječaju je riječ, i neke druge pogodnosti (poput pomoći u pronalasku smještaja od strane prihvatnog sveučilišta). Ukoliko student FOI-ja ostvari pravo na odlazak na jedno od navedenih sveučilišta, postoji mogućnost dobivanja dodatne financijske potpore od strane FOI-ja.

Molimo sve zainteresirane studente da pažljivo pročitaju uvjete pojedinog natječaja te da se jave Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja za više informacija i pomoć oko prijave.

Kontakt:

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

e-mail: international@foi.unizg.hr

tel: 042 390 826

BBB konzultacije (termin po dogovoru)

FOLLOW US!