Skip to content Skip to navigation

Najavljujemo Tjedan karijera 2020.

Objavljeno: 07.10.2020

Deveti po redu Tjedan karijera 2020. - najveće i najvažnije karijerno događanje za studente u Varaždinu i okolici ove će godine biti održano od 19. do 23. listopada 2020. godine. Dio aktivnosti ove će se godine održavati u online izdanju, a dio uživo na Fakultetu organizacije i informatike. Glavni organizator ovog događanja je Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja.

Radi se o networking eventu kojem je cilj povezati studente i njihove potencijalne buduće poslodavce.

Tjedan karijera je i ove godine usmjeren studentima koji će ubrzo potražiti svoje prvo zaposlenje te ih pripremiti za poslovni svijet u kojem će morati istaknuti svoja znanja i vještine te iskustvo iz prakse koju su stekli tijekom studiranja na FOI-ju. Na taj se način želi potaknuti mlade ljude na rano razvijanje poslovnih vještina te promišljanje o razvoju karijere već za vrijeme studentskih dana.

U okviru Tjedna karijera prezentirat će se gotovo 40 poduzeća, čiji će predstavnici održati čak 25 radionica i 5 panel diskusija, a predstavit će se i na tzv. Karijernom španciru!

Pogledajte detaljan program Tjedna karijera 2020 i rezervirajte svoje mjesto za sudjelovanje na panelicama ili radionicama putem FOI EVENTS sustava, najkasnije do srijede, 14. listopada, do 16:00 sati.

Teme radionica koje trenutno nedostaju bit će dodane naknadno po primitku potrebnih informacija od poslodavaca, no prijave su otvorene i za te radionice.

Požurite s prijavama jer je broj sudionika po radionicama ograničen. Ako ćete biti spriječeni sudjelovati na prijavljenoj aktivnosti, molimo vas odjavite se najkasnije dva dana prije njezinog održavanja kako bi se vaše mjesto oslobodilo za druge studente.
 
*Napomena: Detaljne informacije oko načina održavanja Karijernog špancira bit će objavljene tijekom sljedećeg tjedna.
 
Za najsretnije sudionike Tjedna karijera pripremili smo vrijedne nagrade!
 
Vidimo se od 19. do 23. listopada!