Skip to content Skip to navigation

Međunarodno natjecanje za studente u organizaciji Sveučilišta u Cincinnatiju

Objavljeno: 08.04.2021

Sveučilište u Cincinnatiju (SAD) poziva studente da se prijave na “Change the World UC Challenge” – natjecanje u društvenim inovacijama održivog razvoja. Rok za prijavu je 28. travnja 2021.

Ovo međunarodno natjecanje organizira Sveučilište u Cincinnatiju u partnerstvu s Dow Academy u Bocvani. Nakon prijave, studenti će biti razvrstani u više međunarodnih virtualnih timova s ciljem razvijanja održivog i lokalno specifičnog rješenja za aktualne globalne probleme.

Pobjedničkom timu će biti plaćeno putovanje u Bocvanu (gdje će imati priliku implementirati svoje rješenje) ili u Cincinnati (na konzultacije sa start-up stručnjacima iz UC Innovation Huba 1819.). Putovanja su predviđena za prosinac 2021., a njihovo ostvarenje ovisit će o uvjetima putovanja.

Zašto se prijaviti? Zato što će studenti imati priliku razviti održivo i inovativno rješenja sa stvarnim utjecajem u zajednicama širom svijeta.

The challenge offers multiple pathways, so whatever your skills and passion—technology, education, health sciences, design—you can make a difference!

Više informacija pročitajte OVDJE.

 

 

Kontakt

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

e-mail: international@foi.unizg.hr

tel: 042 390 826

FOLLOW US!