Skip to content Skip to navigation

FOI WELCOME WEEK – Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente u ljetnom semestru 2022./23.

Objavljeno: 14.02.2023

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja prije početka ljetnog semestra organizira Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente koji će na FOI-ju studirati u ljetnom semestru ak. godine 2022./23., tzv. FOI Welcome Week.

U ljetnom semestru na FOI-ju će studirati 25 stranih studenata, s 3 partnerska sveučilišta - ESIEA i Epitech iz Francuske te Karlsruhe Institute of Technology (KIT) iz Njemačke. Dio studenata dolazi kroz program mobilnosti Erasmus+, dok je veći dio kroz bilateralnu stratešku suradnju.

Tjedan dobrodošlice na FOI-ju se organizira kako bi se strani studenti odmah po dolasku upoznali s fakultetom i gradom u kojem će studirati, kao i nastavnim i nenastavnim osobljem te studentima. Studentima se organiziraju formalne i neformalne aktivnosti, od kojih izdvajamo predstavljanje predmeta koji će se izvoditi na engleskom jeziku te Croatian evening  - neformalno druženje s našim studentima uz tradicionalnu hranu i piće.

Program cijelog događanja nalazi se u nastavku.

Inozemnim studentima želimo toplu dobrodošlicu na FOI, a zainteresirane nastavnike i studente FOI-ja pozivamo da nam se pridruže.