Skip to content Skip to navigation

Dobro došli u novu akademsku 2019./2020. godinu

Objavljeno: 23.09.2019

Poštovane studentice i studenti FOI-ja, dobro došli u novu akademsku 2019./2020. godinu. Srdačno vas pozdravljamo na početku vašeg studiranja na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Nekoliko informacija o samom početku nastave. Raspored nastave ovisno o studiju objavljen je u aplikaciji Nastava.

Raspored se prikazuje tjedno za odabrani studij, godinu studija i grupu. Studenti mogu provjeriti pripadnost grupi odabirom opcije Objašnjenje grupa.

Raspored ne uključuje termine laboratorijskih vježbi - termine studenti dogovaraju s predmetnim nastavnicima u početnom tjednu nastave.

Nastava na sveučilišnim preddiplomskim studijima počinje u ponedjeljak 23. rujna 2019., a na stručnom studiju PITUP i sveučilišnim diplomskim studijima u ponedjeljak 30. rujna 2019. godine.

Kako bi Vam olakšali Vaš rad i učenje, ali kako bi se informirali o svojim pravima i obavezama preporučujemo da konzultirate sljedeće dokumente:

  1. Pravilnik o prediplomskom i diplomskim studijima informatikePravilnik o preddiplomskom i diplomskom studiju Ekonomika poduzetništva / Pravilnik o preddiplomskom stručnom studiju Primjena informacijske tehnologije u poslovanju - posebno posvetite pozornost na poglavlje u kojem je opisano Napredovanje kroz studij
  2. Pravilnik o završnom i diplomskom radu - opis kako treba izgledati završni rad kojeg student/ica brani na kraju svojeg preddiplomskog studija
  3. Pravilnik o stegovnoj i materijalnoj odgovornosti studenata i drugih polaznika FOI - FOI ne tolerira prepisivanje ili korištenje bilo koje vrste pomoćnih materijala na ispitu

Više informacija o studiranju na FOI-ju moći ćete čuti u utorak, 24. rujna 2019. u 12:00 sati u dvorani 1 (FOI 1, Pavlinska 2, Varaždin) na TRIBINI ZA BRUCOŠE!

Želimo vam svima uspješno studiranje!