Skip to content Skip to navigation

Besplatne aktivnosti za nastavnike u okviru projekta eDESK

Objavljeno: 18.05.2023

Članovi Erasmus+ eDESK projekta, koji je ušao u zadnje tromjesečje, počeli su s provedbom besplatnih aktivnosti usmjerenih na nastavnike i studente.

Besplatna edukacija “eDESK Digital and Entrepreneurial Teachers for a Fast-Changing World” dostupna je putem FOI platforme za učenje do 1. kolovoza 2023. godine. 
Navedena je edukacija osmišljena u 10 modula kako bi studentima i nastavnicima pomogla razviti poduzetničke i digitalne vještine, te pružila resurse za implementaciju novih metoda u online i hibridnoj nastavi.
Više o edukaciji dostupno je u uvodnom video materijalu:

U četvrtak, 1. lipnja 2023. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (FOI, Pavlinska 2, Varaždin, dvorana 3, II. kat) bit će održana konferencija „Kako dizajnirati učenje u hibridnom okruženju? - kreativni, inovativni i poduzetni nastavnik“, a s ciljem dijeljenja iskustava i rezultata projekta eDESK za učitelje i nastavnike osnovnih, srednjih i viših škola, učilišta te fakulteta, studente pedagoških studija, istraživače koji se bave temama poučavanja i dizajniranja učenja, kao i za sve trenere i dizajnere tečajeva u industriji i programima cjeloživotnog obrazovanja.

Sve zainteresirane sudionike pozivamo da se za besplatno sudjelovanje prijave putem ove poveznice, najkasnije do 20. svibnja 2023. godine.

Program događaja i više informacija dostupno je u knjižici, a o Erasmus+ projektu eDESK na službenoj mrežnoj stranici projekta