Skip to content Skip to navigation

Novosti

Počela 34. Međunarodna znanstvena konferencija CECIIS 2023

Trideset i četvrto izdanje Međunarodne konferencije Central European Conference on Information and Intelligent Systems - CECIIS 2023 započelo je danas, 20. rujna 2023. u prostorima Sveučilišta u Dubrovniku i trajat će do petka, 22. rujna. Glavna tema ovogodišnje konferencije je Digital Human, a glavni organizator je Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), dok su partneri i Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) te Fakultet prometnih znanosti (FPZ) sa Sveučilišta u Zagrebu te Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (FERIT) i Sveučilište u Dubrovniku (UNIDU). Na konferenciju su stigli i eminentni znanstvenici i istraživači Lode Lauwaert i Damir Bogdan, koji su održali pozvana predavanja. U iduća tri dana svoje će rezultate znanstvenih istraživanja kroz 59 znanstveno-istraživačkih radova predstaviti 161 autor iz 16 zemalja.

 
20.09.2023, 14:50
Objavljen natječaj za upis studenata na poslijediplomske sveučilišne specijalističke studije FOI-ja

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike raspisuje natječaj za za upis studenata na poslijediplomske sveučilišne specijalističke studije. Više detalja o natječaju pročitajte u nastavku i na mrežnoj stranici studija.

 
20.09.2023, 00:07
CARNET i FOI prezentirali rezultate projekta e-Škole na Danu e-Škola u Varaždinu

U petak, 15. rujna 2023. godine u Vili Oršić u Varaždinu održan je Dan e-Škola na kojem su predstavnici CARNET-a i FOI-ja predstavili neke od aktualnih rezultata druge faze CARNET-ovog programa „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)” koji završava početkom listopada ove godine. Više od 60 ravnatelja osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije i okolnih županija nazočilo je ovom događaju, što potvrđuje važnost i vrijednost ovog projekta.

 
17.09.2023, 09:21
Obavijest o odabiru kandidata – Lea Masnec, univ. mag. inf.

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz programsko inženjerstvo na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Lea Masnec, univ. mag. inf.

 
15.09.2023, 09:57
Obavijest o odabiru kandidata – Matija Šajn, mag. inf.

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz modeliranje poslovnih procesa na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabran Matija Šajn, mag. inf.

 
15.09.2023, 09:52
Obavijest o odabiru kandidata – Tena Jagačić, mag. oec.

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti ili za područje društvenih znanosti, polje ekonomija, za grupu predmeta vezanih uz odlučivanje na Katedri za organizaciju, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Tena Jagačić, mag. oec.

 
15.09.2023, 09:44
Obavijest o odabiru kandidata – Ivona Kocijan, univ. mag. oec.

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje ekonomija, za grupu predmeta vezanih uz poduzetništvo na Katedri za gospodarstvo, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Ivona Kocijan, univ. mag. oec.

 
15.09.2023, 09:41
Objava doktorskog rada mr. sc. Marine Jurčić

Objavljen je doktorski rad mr. sc. Marine Jurčić, studentice doktorskog studija Informacijske znanosti.

 
15.09.2023, 08:36
Natječaj - radno mjesto IV. vrste (spremačica)

Za radno mjesto IV. vrste – ostala radna mjesta IV. vrste  SPREMAČICA (1 izvršitelj) na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rok od 1 mjesec.

 
13.09.2023, 09:16
DO MORE – nekadašnji studentski startup dvojice FOI-jevih studenata u samo godinu dana proširio tim i poslovanje u SAD-u i Singapuru

Nakon godinu dana od ulaska u FOI-jev startup program podrške razvoju poduzetničke ideje te osnivanju i upravljanju vlastitim poduzetničkim poduhvatom Startup@FOI, tvrtka Do More FOI-jevih alumnija Jakova Glavine i Filipa Bela nezaustavljivo se širi! U povodu 256. dana u godini, poznatijeg kao Dana programera, donosimo kratak intervju s dvojicom mladih programera i poduzetnika, koji su u samo godinu dana postigli izuzetne rezultate – brojčano povećali tim i poslovanje proširili na nova tržišta. Proizvod koji trenutno razvijaju već sada pomaže tisućama konzultanata u Americi.

 
13.09.2023, 08:54

Stranice