Skip to content Skip to navigation

Novosti

Poštovane kolegice i kolege, u nastavku objavljujemo raspored kolokvija. On je okviran, a način njihovog provođenja ovisi o trenutnoj situaciji. Detaljne informacije vezane uz kolokvije dobit ćete od svojih nastavnika.

Poštovane studentice i studenti, prema uputama MZO i odluci rektora Sveučilišta u Zagrebu, na Fakultetu organizacije i informatike nastava će se do 29. ožujka 2020. godine odvijati na daljinu putem sustava za e-učenje (https://elf.foi.hr/). Molimo vas da ozbiljno shvatite prelazak na ovaj oblik izvođenja nastave, kako biste uspješno savladali ishode učenja.

Objavljeni su preliminarni rasporedi za preddiplomske i diplomske sveučilišne studije te za stručni studij PITUP Varaždin.

Poštovane kolegice i kolege, u nastavku je objavljena finalna verzija rasporeda za PITUP centre za 4. ciklus nastave. Podsjećamo da nastava počinje u ponedjeljak, 2. ožujka 2020. godine.

 
19.02.2020, 11:09

U utorak, 18. veljače 2020. godine u 11.00 sati u dvorani 1 na FOI 1 bit će održana tribina za studente na kojoj će biti predstavljene izmjene pravilnika o studijima i nove odluke vezane uz ispitne rokove te kriterije i kompetencije za upis na diplomski studij. Predviđeno trajanje tribine je 1 sat.

Objavljen je raspored upisa u ljetni semestar za akademsku godinu 2019./2020. za preddiplomske i diplomske studije Fakulteta organizacije i informatike.

Dan otvorenih vrata Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci održan je po prvi puta u srijedu, 29. siječnja 2020. godine, u prostorijama Centra u Križevcima (Franje Tuđmana 20, Križevci). Pogledajte kako je bilo...

ICT tvrtka Comping raspisuje novi stipendijski natječaj za studente STEM područja. Traže studente 3. godine preddiplomskog studija i 1. godine diplomskog studija. Studenti se mogu prijaviti na natječaj putem linka.
 

Svečane promocije novih sveučilišnih i stručnih prvostupnika te sveučilišnih magistara Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu održane su u Koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu u petak, 17. i u subotu, 18. siječnja 2020. godine.Svečane promocije novih sveučilišnih i stručnih prvostupnika te sveučilišnih magistara Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu održane su u Koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu u petak, 17. i u subotu, 18. siječnja 2020. godine.

Poštovani, obavještavamo vas o izmjenama u rasporedu centra PITUP Zabok (predmet Ured i uredsko poslovanje - manje termina).

 
04.12.2019, 08:29

Stranice