Skip to content Skip to navigation

Novosti

Nikad veći interes za FOI: četiri kandidata na jedno upisno mjesto, za stručni studij njih čak 12

Nikad veći interes kandidata za upis na prijediplomske studijske programe zabilježen je na FOI-ju u ljetnom roku, a samo prvog dana na studije se upisalo više od 400 brucoša. Za jedno upisno mjesto na FOI-ju interes iskazuje gotovo četvero kandidata, a za stručni studij taj omjer je daleko veći – čak 12 kandidata pretendira upisati studij poslovne informatike!

Upisi na sveučilišne prijediplomske studije kreću online od 20. srpnja - osigurana korisnička podrška za brucoše

Drage brucošice i brucoši, u četvrtak, 20. srpnja u 08:00 sati otvaramo online upise u prvu godinu sveučilišnih prijediplomskih studija (Informacijski i poslovni sustavi / Ekonomika poduzetništva / Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja). Upisi će se odvijati isključivo putem naše aplikacije upisi.foi.hr.

FOI objavio novo izdanje Vodiča za brucoše u digitalnom obliku

Kako bi poboljšali iskustva budućih brucoša i dali im sve potrebne informacije za uspješan početak studiranja na FOI-ju, CPSRK FOI je objavio novo izdanje vodiča za brucoše, koji se u u digitalnom formatu nalazi na službenoj web stranici. Vodič pruža ključne informacije o studiju i Fakultetu, time im olakšavajući prilagodbu na sveučilišni život, usmjeravajući ih kroz sve administrativne korake te ih informirajući o ključnim resursima dostupnima na Fakultetu i u Studentskom domu u Varaždinu.

Početak nastave u novoj akademskoj godini 2023./2024.

Poštovane kolegice i kolege, objavljen je novi akademski kalendar za sve studije FOI-ja za akademsku godinu 2023./2024. Početak nastave predviđen je za 2. listopada 2023.

Promovirana 482 FOI-jeva prvostupnika/ca i magistra/ica

U petak, 30. lipnja i u subotu, 1. srpnja 2023., u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika informatike i ekonomije te prvostupnica i prvostupnika poslovne informatike, kao i magistrica i magistara informatike i ekonomije Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine FOI je promovirao 482 promoventa.

Prijavite svoju projektnu ideju na natječaju EUI - Innovative Actions (EUI-IA)
EUI vizual

Fakultet organizacije i informatike u suradnji s Gradom Varaždinom poziva studente da pokažu svoju inovativnost i kreativnost u jednom od tri područja interesa s ciljem prikupljanja projektnih ideja na natječaju EUI – Innovative Actions (EUI-IA) i motiviranja studenata na razvoj projektnih rješenja za primjenu u urbanom centru, koja su po svom karakteru inovativna i kao takva do sada nisu primjenjivanja u zemljama EU.

Studenti Ekonomike poduzetništva imali prilike čuti više o održivosti u korporacijama

Pozvano predavanje pod nazivom „Održivost i korporativno izvještavanje o održivosti“ namijenjeno studenticama i studentima prve godine sveučilišnog diplomskog studija Ekonomika poduzetništva u utorak 23. svibnja 2023. godine u sklopu redovite nastave na predmetu Upravljačko računovodstvo održala je izv. prof. dr. sc. Mirjana Hladika s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 
23.06.2023, 11:23
Sajam studentskih proizvoda studentima FOI-ja jača poduzetnički mindset

Studenti prijediplomskog studija Ekonomika poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike već niz godina sami osmišljavaju proizvode za tržište i 'prodaju' na Sajmu studentskih proizvoda putem aplikacije koju su razvili njihovi kolege sa studija Informacijski i poslovni sustavi.

 
20.06.2023, 09:56
Gostujuće predavanje: Ante Lučić, serijski poduzetnik i konzultant iz Zagreba

Na kolegiju Menadžment, na drugoj godini stručnog prijediplomkog studija Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP) u utorak 23. svibnja u 14:15 sati pozvano predavanje održat će gost predavač, Ante Lučić, serijski poduzetnik i konzultant iz Zagreba. Predavanje će biti održano u dvorani 3 (FOI 1), a dobrodošli su svi zainteresirani studenti i djelatnici Fakulteta.
 

 
16.05.2023, 14:42
Čak 16 popunjenih radionica na Workshop Days u organizaciji CPSRK-a
Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI je u suradnji s poduzećima organizira Workshop Days 2023 s čak 16 stručnih radionica. Drugi Workshop Days održani su u tjednu od 17. do 20. travnja 2023. godine. Više detalja u nastavku.

Stranice