Skip to content Skip to navigation

Novosti

U četvrtak, 23. siječnja 2020. na Fakultetu organizacije i informatike će se održati 4. po redu Erasmus+ info dan. Erasmus+ info dan događanje je na kojem studenti mogu dobiti niz informacija o mogućnostima za mobilnost preko tog program te čuti Erasmus iskustva iz prve ruke.

U veljači 2020. na Fakultetu organizacije i informatike će se održati intenzivni program pod nazivom "Technology Driven Innovation in Digital Transformation". Pozivamo zainteresirane studente FOI-ja da se prijave, sudjelovanje je besplatno, a uspješno pohađanje donosi 2 ECTS-a. Rok za prijave je 24. siječnja 2020.

Uskoro na FOI stiže nova grupa studenata iz inozemstva, a mi želimo da se u Varaždinu osjećaju dobrodošlo i prihvaćeno, a ne izgubljeno i usamljeno, stoga trebamo pomoć studenata FOI-ja. Svakom dolaznom studentu dodijelili bismo FOI Buddyija – prijavi se!

Početkom prosinca 2019. godine delegacija Fakulteta organizacije i informatike je na poziv profesora Henryija Muccinija posjetila Sveučilište u L’Aquili, Italija. Posjet je rezultirao potpisivanjem sporazuma o suradnji u okviru programa mobilnosti Erasmus+.

Početkom nove kalendarske godine Sveučilište u Zagrebu će raspisati natječaj za odlazak na Erasmus+ studijski boravak (tzv. razmjenu) u ak. godini 2020./21. s ciljem motiviranja što većeg broja studenata FOI-ja na ovaj životni iskorak, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja pokrenuo je informativnu i promotivnu kampanju.   Pozivamo studente da prate kampanju, jer važno je imati pravu informaciju u pravom trenutku.

Kao i prošlih godina, Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Cincinnatiju (University of Cincinnati - UC) objavio je natječaj za odrađivanje stručne prakse u njihovom uredu u razdoblju od 8. lipnja do 31. srpnja 2020. (6-8 tjedana) u svrhu izrade marketinških, video i tiskanih materijala. Rok za prijavu je 3. veljače 2020. godine.

Motivirani uspjehom prvog međunarodnog Geek Spot Pub Quiza održanog u travnju ove godine, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja je odlučio organizirati još jedan međunarodni pub kviz za studente i djelatnike FOI-ja.  Ovaj puta tematika je bila glazba. Musical Pub Quiz održan je 21. studenoga 2019. u Medinoj škrinji, okupilo se više od 50 studenata koji su u 11 timova odmjerili svoje znanje u šest glazbenih kategorija.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2019./20. Drugi krug natječaja namjenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele započeti u razdoblju od 15. siječnja do 31. srpnja 2020. godine. Rok za prijavu je 29.11.2019. godine.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za odlazak na stručnu praksu u inozemstvo na informativnu tribinu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u utorak, 22. listopada 2019. u 12:30 sati u dvorani 10 (FOI 1, prizemlje).

Sveučilište u Klagenfurtu objavljuje poziv za visokokvalificirane studente diplomskih studija informatike da se prijave za dobivanje stipendije te već od ljetnog semestra ak. godine 2019./20. započnu prvu godinu diplomskog studija na ovom cjenjenom sveučilištu. Prijave su otvorene do 20. listopada 2019. godine.

Stranice