Skip to content Skip to navigation

Novosti

Uspješno održani šesnaesti Dani međunarodne suradnje - FOI International Days 2024

Na Sveučilištu u Zagrebu Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu su od 15. do 17. svibnja 2024. održani šesnaesti po redu Dani međunarodne suradnje – FOI International Days 2024. Središnja tema događanja bila su održiva partnerstva (Sustainable Partnerships). Ove godine ugostili smo rekordni broj stranih sudionika. Dane međunarodne suradnje posjetilo je gotovo 60 nastavnika, istraživača, stručnjaka i studenata, iz 10 zemalja svijeta s čak 3 kontinenta (Europa, Sjeverna Amerika i Afrika), a ukupno je u trodnevnom programu sudjelovalo gotovo 350 sudionika. Dane međunarodne suradnje 2024. organizirao je Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja. 

Dani međunarodne suradnje na FOI-ju - FOI International Days 2024

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na šesnaestim Danima međunarodne suradnje – FOI International Days 2024 koji će se održati od 15. do 17. svibnja 2024.

Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Sloveniji

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom »Organization, Management, & Society«, kojeg organizira Sveučilište u Mariboru. Fizički dio održat će se u Kranju na Fakultetu organizacijskih znanosti od 2. do 7. rujna 2024., a može sudjelovati do 4-ero studenata te 2 nastavnika FOI-ja.Rok za prijavu je 10. svibnja 2024.

Objavljen drugi krug natječaja za stipendiranje studentskih razmjena u više zemalja izvan EU – ak. godina 2024./2025

Sveučilište u Zagrebu objavljuje drugi krug natječaja za studentske razmjene u ak. godini 2024./2025. u okviru bilateralne međunarodne razmjene na sveučilištima u Čileu, Kini, Meksiku, SAD-u i Tajvanu.

Uspješno završen Međunarodni studentski poslovni susret 2024.

U četvrtak, 11. travnja 2024. održana je završna prezentacija projekata u okviru Međunarodnog studentskog poslovnog susreta 2024. na temu novih tehnoloških inovacija i poslovnih prilika (engl. International Student Business Meetup 2024 – Towards New Technology Innovations and Entrepreneurship Opportunities).

Natječaj za studente – Ljetna škola na FON-u u Beogradu

Studenti Fakulteta organizacije i informatike i ovo ljeto imaju prilike sudjelovati na FON Summer School 2024. Ljetna škola naziva “Sustainable Practice in the Financial Industry” održat će se na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu od 15. do 19. srpnja 2024. godine. Rok za prijavu je 29. ožujka 2024.

Studenti i zaposlenici FOI-ja posjetili Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu

Čak 24-ero studenata i 9-ero djelatnika Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike posjetilo je Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu u periodu od  5. do 7. ožujka 2024. godine.

Prof. dr. sc. Aruna Chandra s američkog sveučilišta Indiana State University je gošća predavačica na FOI-ju

Prof. dr. sc. Aruna Chandra s američkog sveučilišta Indiana State University, Scott College of Business gošća je predavačica na FOI-ju, gdje je u utorak, 12. ožujka 2024. održala i pozvano predavanje studenticama i studentima te zainteresiranim nastavnicima na temu Developing an entrepreneurial Mindset”.

Na FOI-ju boravili studenti i nastavnice s američkog Penn State-a

Fakultet organizacije i informatike je od 7. do 8. ožujka 2024. godine ugostio studente i nastavnice s prestižnog američkog sveučilišta Penn State.

Održan Welcome week za strane studente – ljetni semester ak. godine 2023./2024.

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja održao je od 27. veljače do 1. ožujka 2024. godine tzv. Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente, koji će putem programa mobilnosti Erasmus+ te bilateralnih sporazuma na FOI-ju studirati u ljetnom semestru ak. godine 2023./24.

Stranice