Skip to content Skip to navigation

Novosti

Dvoje djelatnika i dvoje studenata Fakulteta organizacije i informatike sudjelovalo je na šestoj ljetnoj školi pod nazivom „Next-Generation Enterprise Modelling in the Digital Transformation Age“ u Beču. Program organizira OMiLAB [Open Models (OMi) Laboratory] koji je dio Fakulteta računalnih znanosti Sveučilišta u Beču.

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u tjednu od 23. do 27. rujna 2019. godine organizira Welcome week for international students za studente s europskih partnerskih sveučilišta koji će na FOI-ju studirati u zimskom semestru ak. godine 2019./20. 

U sklopu procesa razvoja bilateralnih odnosa s Kinom, 12. travnja 2019. godine, Huawei Technologies i Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva (SDURDD) potpisali su Memorandum o suglasnosti o suradnji u okviru programa obrazovanja i obuke usmjerenog na industriju, inovacije i tehnologiju „Seeds for the Future“. Radi se o programu koji Huawei Technologies od 2008. godine nudi najboljim studentima iz raznih zemalja s ciljem pružanja aktivnog i praktičnog iskustva učenja, uvida u istraživanje i razvoj, kao i pristupa dijelu Huawei-jeve najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko – komunikacijsku tehnologiju (IKT). Više informacija pročitajte u nastavku...

Partnerska institucija Faculty of Economics-Skopje, Ss. Cyrili and Methodius, u suradnji sa studentskom organizacijom AISEC Skopje, organizira međunarodnu ljetnu školu pod nazivom “Make a difference: Learn how to achieve business excellence by breaking through digital frontiers”. Ljetna škola trajat će od 13. do 19. srpnja 2019. godine u veoma atraktivnom Ohridu, Makedonija.

 
13.06.2019, 16:06

Sveučilište u Zagrebu je zbog raspoloživosti financijskih sredstava produžilo rok za prijavu na 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse u 2019./20.

Drage studentice i studenti, ovom prilikom vas pozivamo da se priključite nekom od događanja koje smo organizirali u sklopu FOI International Days 2019, događaju koji će se odvijati od 15. do 17. svibnja 2019.

Objavljen je 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2019./20. Prvi krug natječaja namjenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele započeti u razdoblju od 8. srpnja do 31. prosinca 2019. godine. Rok za prijavu je 31. svibnja 2019.

Poštovane studentice i studenti, pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na 9. studentskom istraživačkom simpoziju o interkulturalnom učenju u organizaciji FOI-ja i sveučilišta iz SAD-a. Simpozij će biti održan od 14. do 25. lipnja 2019. u Hrvatskoj.    

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Drugi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u ŠVICARSKOJ za RAZVOJ DIGITALNIH VJEŠTINA (tzv. TRAINEESHIP IN DIGITAL SKILLS” u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA107) za razdoblje mobilnosti od 3. lipnja 2019. do 31. svibnja 2020. godine.

Obavještavamo studente FOI-ja da će Sveučilište u Zagrebu u svibnju 2019. godine objaviti natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu. Natječaj će biti namijenjen studentima koji žele započeti praksu najranije od sredine srpnja 2019., a najkasnije 31. prosinca 2019. godine. U pravilu, natječaj je otvoren 2 do 3 tjedna.

Stranice