Skip to content Skip to navigation

OBJAVLJEN JE NATJEČAJ ZA ERASMUS+ STUDIJSKI BORAVAK STUDENATA U AK. GODINI. 2023./24.

Obavještavamo studente FOI-ja da je Sveučilište u Zagrebu otvorilo natječaj za odlazak na Erasmus+ studijski boravak (razmjenu) u zimskom i ljetnom semestru ak. godine 2023./24. Natječaj je otvoren do 2. ožujka 2023.

Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA103) raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2022./23.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za studijski boravak (razmjenu) u ak. godini 2023./24. da pažljivo pročitaju natječaj (i privitke natječaja) te prouče stranicu FOI-ja s informacijama za mobilnost studenata.

Poveznica na objavljen natječaj i natječajnu dokumentaciju.

Rok za prijavu je 2. ožujka 2023. (12:00 sati, online i papirnato)

Za informacije vezane uz proces prijave na natječaj kontaktirajte

  • Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja, Izabela Oletić Tušek, univ.spec.pol., voditeljica Ureda

Za usporedbu i odabir studijskih programa i predmeta kontaktirajte

Za sve zainteresirane studente Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja i ECTS koordinatorica održavat će konzultacije, individualno i grupno, fizički i virtualno.

Pozivamo studente da se u što većem broju prijave za grupne konzultacije, putem Google obrasca. Unatar obrasca se nalaze točni termini (i za fizičke i za virtualne konzultacije) te student odabire jedan od ponuđenih termina.

NAPOMENE VEZANE ZA POTVRDU O ZNANJU JEZIKA:

  1. FOI može studentima svih godina koji su na fakultetu odslušali minimalno jedan semestar stranog jezika izdati potvrdu o znanju jezika (potvrda se izdaje isključivo za prijavu na ovaj natječaj i ne može se koristiti u druge svrhe). Ukoliko je student/ica tijekom fakultetskog školovanja odslušao/la njemački jezik, povrdu može dobiti samo ako ide na sveučilište u neku od zemalja njemačkog govornog područja te ima dovoljno znanje njemačkog jezika da sluša nastavu na istom.

Za izdavanje potvrde na international@foi.unizg.hr pošaljite ime i prezime, studij i godinu, te ak. godinu u kojem je odlušan engleski (ili njemački) jezik.

  1. Studentima koji još nisu slušali (ili položili) engleski jezik – to su studenti 1. godine prijediplomskog stduija Ekonomika poduzetništva morat će polagati ispit u jednoj od škola stranih jezika – B1 ili B2 razina.  U Uredu za međunarodnu suradnju mogu se raspitati za škole i cijene. FOI će studentima sufinancirati polaganje ispita u iznosu od 50% u slučaju uspješno položenog ispita.

Za više informacija i sufinanciranje polaganja ispita javite se Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja osobno ili mailom na international@foi.unizg.hr.

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

e-mail: international@foi.unizg.hr

tel: 042 390 826