Skip to content Skip to navigation

Info tribina za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu – ljetni semestar 2022./23.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za odlazak na stručnu praksu u inozemstvo na informativnu tribinu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u utorak, 29. studenoga 2022. u 10 sati na FOI 1 (D 2, 2. kat).

Poštovane studentice i studenti,

pozivamo vas na informativnu tribinu o Erasmus+ stručnoj praksi stručnu u inozemstvu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u utorak, 29. studenoga 2019. u 10 sati u dvorani 2 (FOI 1, 2. kat).

Sveučilište u Zagrebu trenutno ima otvoren 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2022./23. Ovaj Natječaj namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u ljetnom semestru 2022./23. (točnije u periodu 1. veljače 2023. do 31. srpnja 2023., a završetak mobilnosti moguć je najkasnije 30. rujna 2023.)

Krajnji rok za dostavu dokumentacije: 28. veljače 2023.

Sveučilište napominje kako postoji mogućnost ranijeg zatvaranja prijava, ovisno o broju zaprimljenih prijava i dostupnosti financijskih sredstava, stoga pozivamo studente koji bi željeli odrađivati stručnu praksu u inozemstvu da ne čekaju zadnji trenutak, već praksu počnu tražiti što prije kako bi se prijavili na vrijeme.

Što ćete moći čuti na info tribini?

  • Općenite informacije o Erasmus+ stručnoj praksi (trajanje, iznosi stipendija, prednosti, izazovi…)
  • Informacije o aktualnom natječaju za odlazak na Eramus+ stručnu praksu
  • Proces prijave
  • Priznavanje Erasmus+ prakse na FOI-ju
  • Tips & tricks kod izrade životopisa (CV-a) i motivacijskog pisma na engleskom jeziku
  • Iskustva naših studenata koji su bili na Erasmus+ praksi u inozemstvu
  • Ostali programi preko kojih se može na praksu u inozemstvo
  • Razna pitanja i nedoumice

Odrađivanje stručne prakse u inozemstvu je značajan osobni i profesionalni iskorak za svakog studenta te često početak izgradnje karijere, stoga na info tribinu osobito pozivamo studente koji su pri kraju studija (2. godina diplomskih studija informatičkih smjerova i Ekonomike poduzetništva te 3. godina stručnog studija PITUP).

Predviđeno vrijeme trajanja tribine je oko 1,5 sat.

Više informacija:

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

FOI 1, 1. kat, kabinet 41

international@foi.unizg.hr