Skip to content Skip to navigation

Info tribina za inozemnu Erasmus+ stručnu praksu u ljetnom semestru 2017./18.

Objavljeno: 31.10.2017

Pozivamo studentice i studente na informativnu tribinu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja uoči raspisivanja natječaja za odlazak na Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvo. Tribina će se održati u utorak 7. studenoga 2017. u 10 sati u Fakultetskoj vijećnici (FOI 1, 3. kat).

Teme će biti sljedeće:

  • Općenite informacije o Erasmus+ stručnoj praksi (trajanje, stipendije, natječaj, zemlje…)
  • Predstavljanje mogućnosti/radna mjesta za FOI praktikante
  • Priznavanje Erasmus+ prakse na FOI-ju
  • Izrada životopisa (CV-a) i motivacijskog pisma na engleskom jeziku
  • Iskustva studenata koji odradili praksu u inozemstvu
  • Ostala pitanja i nedoumice

Napominjemo kako će Sveučilište u Zagrebu natječaj za odlazak na inozemnu Erasmus+ stručnu praksu u ljetnome semestru 2017./18. raspisati u studenome 2017. (u ovome trenutku ne znamo točan datum).

Studente koji planiraju (ili imaju želje) odrađivati stručnu praksu u inozemstvu (osobito studente 2. godine diplomskih studija FOI-ja – informatičkih i Ekonomike poduzetništva) pozivamo da se svakako odazovu tribini.

Predviđeno vrijeme trajanja tribine je maksimalno 2 sata.

Molimo vas da se za tribinu prijavite na ovom linku. Više informacija možete dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI 1, 1. kat, kabinet 56) ili na international@foi.hr.

Dođi i informiraj se, postani i ti Erasmus student!

S veseljem obavještavamo studente kako smo izradili vodič kroz mogućnosti za međunarodnu razmjenu za studente FOI-ja pod nazivom "Zašto, kako i kamo otići na razmjenu?" (FOI putovnica). Vodič sadrži korisne informacije o destinacijama na koje studenti mogu na Erasmus, o praksi u inozemstvu, postupku prijave, odgovore na česta pitanja i nedoumice, te mnoštvo drugih informacija.

Digitalnu verziju vodiča možete pronaći na web stranicama FOI-ja, ovdje.

Tiskanu verziju Vodiča možete dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI1, 1. kat, soba 56 - pokraj dv. 4).