Skip to content Skip to navigation

Novosti

Studenti FOI-ja prezentirali istraživanja na 10. Studentskom međunarodnom simpoziju u SAD-u

Ovogodišnji 10. Studentski međunarodni simpozij / 10th Student’s Symposium on Research and Intercultural Learning održan je od 5. do 14. srpnja 2022. na Sveučilištu Cincinnati u Ohiu i na Sveučilištu Carlow u Pittsburghu u Pensilvaniji. Ovaj projekt je Fakultet organizacije i informatike započeo 2010. godine i od tada se kontinuirano jednom do dva puta godišnje organiziraju mobilnosti hrvatskih studenata u SAD i američkih studenata u Hrvatsku.

U Pragu je održan 4. projektni sastanak WAI4PWDs s ciljem potpore osobama s invaliditetom i podizanja kvalitete web pristupačnosti

U Pragu je od 14. do 16. lipnja 2022. održan 4. partnerski sastanak na projektu Web Accessibility and other Initiatives for Persons with Disabilities in EU in Pandemic and other Crisis Times - WAI4PwDs (625053-CITIZ-1-2020-2-RS-CITIZ-NT)". Cilj projekta je podizanje svijesti o potrebama i pravima osoba s invaliditetom te procedurama za osiguravanje web pristupačnosti. U popularnom turističkom odredištu Pragu, naglasak je stavljen na osiguranje pristupačnosti turističkih informacijama i turističkih destinacija osobama s invaliditetom tijekom pandemije.

Želite li steći iskustva međunarodne suradnje u SAD-u?

Pozivamo studentice i studente da se prijave na dodatni natječaj za sudjelovanje na 10. studentskom istraživačkom simpoziju o interkulturalnom učenju pod nazivom “Research Topics and Intercultural Learning in the International Context” u organizaciji FOI-ja i sveučilišta iz SAD-a. Simpozij se planira održati od 5. do 15. srpnja 2022. u SAD-u na Sveučilištu Cincinnati, Ohio i Carlow Sveučilištu u Pittsburghu. Više informacija u nastavku.

Održan partnerski sastanak projekta WAI4PwDs

U razdoblju od 26. do 28. travnja 2022. na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) i Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar (CTŠ) u okviru međunarodnog projekta „WAI4PwDs - Web Accessibility and Other Initiatives for Persons with Disabilities in Pandemic and Other Crisis Times“, prezentirani su vrijedni rezultati rada na postizanju bolje web pristupačnosti za studente s invaliditetom i ostalim poteškoćama u razvoju za vrijeme pandemije.

Udruga Plavi telefon sudjeluje u Erasmus+ programu

Udruga Plavi telefon sudjeluje u jednom Erasmus+ programu u okviru kojeg imaju mogućnost u Istanbul uputiti 2 studenta s oštećenjem vida ili sluha.

Poziv za sudjelovanje na seminarima u okviru UNIC projekta na temu izrazite raznolikosti
UNIC logo

Pozivamo nastavnike i studente FOI-ja za sudjelovanje na UNIC seminarima vezanim uz temu izrazite raznolikosti koje organiziraju partnerska sveučilišta Deusto, Cork i Erasmus. Više pročitajte u nastavku. 

Mentalno zdravlje i studenti Sveučilišta u Zagrebu

Poštovane studentice i studenti, Odbor za promicanje psihološkog zdravlja Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu poziva vas da ispunite kratku anketu od jedanaest pitanja u svrhu prikupljanja znanja stavovima studenata po pitanju mentalnog zdravlja te dostupnosti psihološke podrške na Sveučilištu u Zagrebu.

MZO novčana potpora za podmirenje troškova prijevoza u ak. god. 2021./2022.

Poštovane kolegice i kolege, obavještavamo vas da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo Odluku i obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom za akademsku godinu 2021./2022.

 
28.01.2022, 13:34
Poziv na radionicu "Od ideje do poduzetništva"

Ured za studente s invaliditetom FOI-ja organizira radionicu za studente pod nazivom Od ideje do poduzetništva. Više detalja nalazi se u nastavku.

 
13.01.2022, 12:05
Poziv za uključivanje studenta u projektu Artificial Intelligence in Public Relations: Educating the Next Generation of Communicators
logo udruga logo ambasada

Poziv studentima za uključivanje u projekt "Artificial Intelligence in Public Relations: Educating the Next Generation of Communicators" koji provodi Hrvatska udruga za odnose s javnošću uz potporu Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj.

Stranice