Skip to content Skip to navigation

Novosti

U Emil Frey Digital 70 posto zaposlenika su FOI-jevci koji vode digitalni razvoj platformi u autoindustriji

U tvrtki Emil Frey Digital, koja je nedavno uselila u nove prostore u poduzetničkoj zoni Jalkovec u Varaždinu, od 103 zaposlenika čak 73 je bivših studenata FOI-ja. Rezultat je to dugogodišnje suradnje tvrtke i Fakulteta, koja će u novoj akademskoj godini biti obogaćena novim modelima kroz uključivanje stručnjaka u nastavne i izvannastavne aktivnosti za studente. O tome su s predstavnicama tvrtke u novim prostorima razgovarale dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep i voditeljica Centra za podršku studentima doc. dr. sc. Katarina Pažur Aničić.

Promocije prvostupnika i magistara FOI-ja

Promocije sveučilišnih i stručnih prvostupnika te sveučilišnih magistara Fakulteta organizacije i informatike održat će se 1. i 2. srpnja 2022. godine u HNK Varaždin. Raspored prema studijima pogledajte u nastavku.

Promovirano 538 FOI-jevih prvostupnika/ca i magistara/ica

U petak i u subotu, 1. i 2. srpnja 2022., u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika informatike i ekonomije te stručnih prvostupnica i prvostupnika poslovne informatike, kao i magistrica i magistara informatike i ekonomije Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine FOI je promovirao 538 promovenata.

Gradonačelnik Varaždina dr. sc. Neven Bosilj održao je predavanje na FOI-ju

U ponedjeljak, 6. lipnja 2022. godine, gradonačelnik Varaždina dr. sc. Neven Bosilj održao je pozvano predavanje na predmetu „Menadžerska komunikacija i vodstvo“ koji se izvodi na diplomskom studiju Ekonomika poduzetništva Fakulteta organizacije i informatike.

 
07.06.2022, 11:53
11.TJEDAN KARIJERA okupio najjače poslodavce iz svijeta IT-a na FOI-ju

U ponedjeljak, 23. svibnja 2022., započeo je 11. TJEDAN KARIJERA na Fakultetu organizacije i informatike - najveće karijerno događanje namijenjeno studentima FOI-ja. Tjedan karijera izrastao je u respektabilan karijerni događaj od izuzetne važnosti za studente i poslodavce, za 11. Tjedan karijera na FOI-ju od 23. do 27. svibnja tražilo se mjesto više jer su studenti FOI-ja među najtraženijim kadrom na tržištu! Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja (CPSRK FOI) ovim događajem ujedno je obilježio i 10 godina od osnutka te održavanja prvog Dana karijera.

Pozvano predavanje u sklopu predmeta Menadžment malog poduzeća

U petak, 29. travnja 2022. na predmetu Menadžment malog poduzeća (PDS EP) gostovat će suosnivač i direktor Nextbike sustava javnih bicikala – Ante Gustin.

Uskoro WiDS konferencija 2020 - gošća predavačica i bivša studentica FOI-ja Tajana Šokec

WiDS konferencija globalna je konferencija čiji je cilj nadahnuti i educirati podatkovne znanstvenike diljem svijeta, neovisno o spolu te poduprijeti žene u tom području. Ova jednodnevna konferencija nudi mogućnost informiranja o najnovijim istraživanjima i primjenama podatkovne znanosti u raznim domenama te povezivanja s ostalima u istom području. Održat će se 4. i 5. ožujka 2020. godine, a naš Centar za podršku studentima i razvoj karijera za najbržih 5 studentica osigurat će besplatne ulaznice te pokrivene troškove puta do Zagreba. Više informacija pročitajte u nastavku.

 
14.02.2020, 09:31
Skupština Udruge diplomanata Fakulteta organizacije i informatike (AMAC-FOI)

Skupština Udruge diplomanata Fakulteta organizacije i informatike sazvana je za subotu, 6. travnja 2019. godine.

 
21.03.2019, 08:32
FOI alumniji ponovno zajedno nakon dvadesetak godina

Na Fakultetu se okupilo nekoliko generacija bivših FOI studenata koji su studirali devedesetih godina.

 
20.11.2018, 08:18
Radionica za razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije

Radionica će se održati u utorak 10. srpnja 2018. godine u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje s početkom u 9:00 sati.

Stranice