Skip to content Skip to navigation

Novosti

U Emil Frey Digital 70 posto zaposlenika su FOI-jevci koji vode digitalni razvoj platformi u autoindustriji

U tvrtki Emil Frey Digital, koja je nedavno uselila u nove prostore u poduzetničkoj zoni Jalkovec u Varaždinu, od 103 zaposlenika čak 73 je bivših studenata FOI-ja. Rezultat je to dugogodišnje suradnje tvrtke i Fakulteta, koja će u novoj akademskoj godini biti obogaćena novim modelima kroz uključivanje stručnjaka u nastavne i izvannastavne aktivnosti za studente. O tome su s predstavnicama tvrtke u novim prostorima razgovarale dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep i voditeljica Centra za podršku studentima doc. dr. sc. Katarina Pažur Aničić.

Poziv za članstvo u Udruzi diplomanata AMAC-FOI

Sa željom da proširimo naš krug alumni (bivših) studenata Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI) i da ojačamo međusobne veze, Uprava FOI-ja i članovi Udruge AMAC-FOI su studentima završnih godina Fakulteta i bivšim studentima uputili pismo s ciljem učlanjenja u spomenutu Udrugu koja okuplja bivše studente, djelatnike i prijatelje našeg Fakulteta. Pismo prenosimo u nastavku.

 
12.07.2022, 14:46
Promocije prvostupnika i magistara FOI-ja

Promocije sveučilišnih i stručnih prvostupnika te sveučilišnih magistara Fakulteta organizacije i informatike održat će se 1. i 2. srpnja 2022. godine u HNK Varaždin. Raspored prema studijima pogledajte u nastavku.

Promovirano 538 FOI-jevih prvostupnika/ca i magistara/ica

U petak i u subotu, 1. i 2. srpnja 2022., u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika informatike i ekonomije te stručnih prvostupnica i prvostupnika poslovne informatike, kao i magistrica i magistara informatike i ekonomije Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine FOI je promovirao 538 promovenata.

Gradonačelnik Varaždina dr. sc. Neven Bosilj održao je predavanje na FOI-ju

U ponedjeljak, 6. lipnja 2022. godine, gradonačelnik Varaždina dr. sc. Neven Bosilj održao je pozvano predavanje na predmetu „Menadžerska komunikacija i vodstvo“ koji se izvodi na diplomskom studiju Ekonomika poduzetništva Fakulteta organizacije i informatike.

 
07.06.2022, 11:53
11.TJEDAN KARIJERA okupio najjače poslodavce iz svijeta IT-a na FOI-ju

U ponedjeljak, 23. svibnja 2022., započeo je 11. TJEDAN KARIJERA na Fakultetu organizacije i informatike - najveće karijerno događanje namijenjeno studentima FOI-ja. Tjedan karijera izrastao je u respektabilan karijerni događaj od izuzetne važnosti za studente i poslodavce, za 11. Tjedan karijera na FOI-ju od 23. do 27. svibnja tražilo se mjesto više jer su studenti FOI-ja među najtraženijim kadrom na tržištu! Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja (CPSRK FOI) ovim događajem ujedno je obilježio i 10 godina od osnutka te održavanja prvog Dana karijera.

Pozvano predavanje u sklopu predmeta Menadžment malog poduzeća

U petak, 29. travnja 2022. na predmetu Menadžment malog poduzeća (PDS EP) gostovat će suosnivač i direktor Nextbike sustava javnih bicikala – Ante Gustin.

Karijera nakon FOI-ja: Goran Šprem (Mobilisis)

Goran Šprem, Senior NET Software Engineer u varaždinskoj tvrtki Mobilsis podijelio je s nama svoju priču o razvoju karijere. Od održavanja semafora do team leada u jednoj od najprosperitetnijih IT tvrtki u Hrvatskoj, Goran je ispričao sve detalje od fakultetskih dana do današnjih svakodnevnih radnih zadataka...

 
30.06.2020, 11:26
Karijera nakon FOI-ja: Hrvoje Galić (Arbona)

Godine 2010. završio je smjer Informacijsko i programsko inžinjerstvo na Diplomskom studiju Informatika na FOI-ju. Danas je magistar informatike i stručnjak za digitalni marketing. Već dugi niz godina radi u Arboni - strateškom partneru Fakulteta organizacije i informatike. Ako ste student FOI-ja - vjerojatno ste ga imali prilike upoznati na gostujućim predavanjima ili radionicama, ako ste profesor ili profesorica - vjerojatno ga se sjećate iz studentskih klupa, a ako razmišljate o upisu na FOI - upoznajte Hrvoja i saznajte njegovu priču o karijernom uspjehu!

 
28.05.2020, 22:04
Karijera nakon FOI-ja: Ivan Oršolić

Ovog vam tjedna donosimo intervju sa zasigurno jednim od najuspješnijih studenata na Fakultetu organizacije i informatike u posljednjih nekoliko generacija - Ivanom Oršolićem. Ivan se, osim po iznimno uspješnim rezultatima na studiju informatike, istaknuo i po brojnim nagradama za postignuća na studentskim natjecanjima, a posebno se istaknuo i njegov diplomski rad, kojeg je obranio u ožujku ove godine. O čemu se radi pročitajte u nastavku...

 

 
30.04.2020, 14:01

Stranice