Skip to content Skip to navigation

Novosti

Pozvano predavanje - suosnivači tvrtke Ascalia

U utorak, 29. studenog 2022., suosnivači tvrtke Ascalia, Marin Bek i Dejan Strbad, održat će pozvano predavanje o svom uspješnom poduzetničkom poduhvatu.

 
28.11.2022, 08:48
Tim FOI-ja na čelu s prof. dr. sc. Blaženkom Divjak u Berlinu predstavio inovativni koncept i alat za dizajn učenja 'BDP'

Tim Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI) pod voditeljstvom prof. dr. sc. Blaženke Divjak razvio je inovativan koncept i alat za dizajn učenja BDP – 'Balanced Design Planning', kojeg je predstavio u srijedu, 23. studenog 2022. u Berlinu na globalnoj međusektorskoj konferenciji i izložbi o digitalnom učenju i obuci OEB. Alat je predstavljen na interaktivnoj radionici pod nazivom 'Applying and Translating Learning Design and Analytics Approaches in your institution', koju su uz profesoricu Divjak, održali i prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju FOI-ja izv. prof. dr. sc. Igor Balaban i voditelj Centra za razvoj programskih proizvoda FOI-ja Darko Grabar, a koji su, uz voditeljicu Centra za međunarodne projekte FOI-ja Petru Vondra, sudjelovali u razvoju koncepta i alata.

FOI jedan od značajnijih međunarodnih partnera francuske visoke inženjerske škole ESIEA-e

Za svoje međunarodne partnere, francuska visoka inženjerska škola ESIEA organizirala je 17. studenog Dan međunarodne suradnje, kojem je u ime FOI-ja prisustvovao i prof. dr. sc. Neven Vrček s FOI-ja. ESIEA je jedna od najdugovječnijih partnerskih institucija FOI-ja u Europi, što se najviše očituje kroz bilateralnu suradnju i međunarodnu razmjenu studenata, nastavnika i drugih suradnika u akademskoj zajednici.

Pozvano predavanje „Korporativne vrijednosti i odanost organizaciji"

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas na na zanimljivo predavanje gostujuće predavačice, Etelke Kožar, mag. psihologije i voditeljice ljudskih resursa u IT poduzeću MOBILISIS d.o.o. pod naslovom „Korporativne vrijednosti i odanost organizaciji".

Info tribina za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu – ljetni semestar 2022./23.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za odlazak na stručnu praksu u inozemstvo na informativnu tribinu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u utorak, 29. studenoga 2022. u 10 sati na FOI 1 (D 2, 2. kat).

Učenje temeljeno na igri: Održana ERPsim radionica u suradnji s tvrtkom KING ICT

Treća ERPsim radionica u suradnji Fakulteta organizacije i informatike i tvrtke KING ICT održana je online u subotu, 12. studenog 2022. ERPsim je platforma koja omogućuje virtualno učenje SAP sustava kroz scenarije simulacije poslovanja, a pomaže predavačima, studentima, korisnicima, kao i voditeljima poslovanja prilikom učenja i razumijevanja načina rada ERP sustava SAP S/4HANA za upravljanje poslovnim procesima, kao i različitih procesa poslovanja jednog prodajnog poduzeća.

 
15.11.2022, 14:09
FOI-ju priznanje za komunikativnost i susretljivost na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2022
Svečanom dodjelom priznanja najuspješnijim sudionicima završena je u subotu, 12. studenog 2022. trodnevna Smotra Sveučilišta u Zagrebu koja je u prostorima Zagrebačkog velesajma pružila informacije budućim studentima o upisima i studijima na zagrebačkom sveučilištu. Fakultet organizacije i informatike ove je godine primio Priznanje za komunikativnost i susretljivost, a isto je nastavnicima i studentima uručio prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, rektor Sveučilišta. Smotru je ove godine posjetilo oko 27 tisuća posjetitelja.
Portal srednja.hr održao konferenciju Obrazovanje na prekretnici

Portal srednja.hr održao je svoju drugu obrazovnu konferenciju. Ove se godine održala pod nazivom Obrazovanje na prekretnici, a kroz četiri predavanja i sedam panela govorilo se o aktualnim temama i izazovima obrazovnog sektora. Portal srednja.hr je konferencijom proslavio svoj 11. rođendan. Fakultet organizacije i informatike bio je partner konferencije.

 
08.11.2022, 15:22
Kvalifikacijski doktorski ispit

Objavljen je popis prijavljenih pristupnika kvalifikacijskog doktorskog ispita koji će se odražati 11. studenoga 2022. godine s početkom u 10:00 sati na Fakultetu organizacije i informatike.

O pametnoj industriji na Digital Transformation Conferenceu u suorganizaciji FOI-ja

S preslagivanjima na geopolitičkoj pozornici svijeta i povratku proizvodnje iz azijskih u matične zemlje, Hrvatskoj se otvara velika gospodarska prilika. Europa nam je na stol stavila desetke milijardi eura za zelenu i digitalnu transformaciju pri čemu se naglasak stavlja na pametne industrije, a sada je vrijeme za ambicioznu implementaciju. Moglo se to čuti, među ostalim, na Digital Transformation Conferenceu u Zagrebu u organizaciji Infodoma, ILBA – Poslovne akademije za vodstvo i inovacije i CroSI – Udruge za promociju pametnih industrija u sklopu koje se održao “Smart Industry BrainStorm”.

 
04.11.2022, 15:20

Stranice