Skip to content Skip to navigation

Novosti

Rukohvati za lakše i sigurnije kretanje

Drage studentice i studenti, željeli bismo Vas obavijestiti da su na inicijativu Studentskog zbora FOI te uz suglasnost Ureda za Studente s invaliditetom FOI i uz potporu Uprave FOI,  uvedeni su još neki elementi institucionalne prilagodbe osobama s invaliditetom. Vjerujemo da će nedavno postavljeni rukohvati olakšati kretanje i povećati sigurnost. Pozivamo Vas da nam i dalje šaljete slične prijedloge, na čemu unaprijed zahvaljujemo. Ured za studente s invaliditetom FOI

 
25.11.2016, 08:37
Natječaj za dodjelu stipendije Grada Zagreba studentima s invaliditetom Grada Zagreba

Poštovane studentice i studente s invaliditetom. Raspisan je Natječaj za dodjelu stipendije Grada Zagreba studentima s invaliditetom Grada Zagreba za akademsku godinu 2016/2017.

 
08.11.2016, 09:24
Predstavljanje studentskih udruga i aktivnosti za brucoše

Drage brucošice i brucoši, dobro došli na FOI! Kako bismo vam što više olakšali prve studentske dane, u srijedu28. rujna 2016. godine u 18 sati (FOI 1, dvorana 1), Centar za podršku studentima i razvoj karijera će održat kratku prezentaciju tijekom koje će vas informirati o svim važnim aspektima studentskog života na FOI-ju, a ujedno ćete imati mogućnost dobiti odgovore na sva eventualna pitanja.

Šetnja Helen Keller i 2. Smotra polaznika tečaja hrvatskog znakovnog jezika

Početkom srpnja očekuju nas dvije manifestacije koje organizira Hrvatski savez gluhoslijepih osoba „Dodir“.

 
29.06.2016, 16:33
Radionica udruge Zamisli

Sastanak mladih i donositelja odluka o podršci studentima s invaliditetom održan je 7. travnja 2016. u Kući Europe u Zagrebu. Cilj projekta "Podrška studentima s invaliditetom", u sklopu kojeg je rasprava održana, je pomoći razvijanju kvalitetnog i održivog sustava podrške studentima s invaliditetom kroz strukturirani dijalog relevantnih dionika iz područja visokog obrazovanja.

 
12.05.2016, 14:32
Volonterski projekt - "Prijatelji s iksicama"

Poštovane volonterke i volonteri, Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo je pilot volonterski projekt pod nazivom "Prijatelji s iksicama" kojem je cilj osigurati dodatnu ispomoć studentima s težim oblicima invaliditeta smještenima u studentskim domovima, kroz volonterski rad kolega studenata.

 
21.01.2016, 09:22