Skip to content Skip to navigation

Webinar o online upisima na diplomske studije - "Spoji se na FOI"

Objavljeno: 08.07.2021
 
webinar online upisi 2021

Za sve one koje će ove godine upisati diplomske studije, FOI u petak, 16. srpnja 2021. godine u 11:00 sati organizira webinar o upisima 2021. pod nazivom "SPOJI SE NA FOI!".

Svi koje interesira upis na FOI diplomske studije ove ak. godine webinar mogu pratiti putem konferencijskog sustava Big Blue Button.

Kako će izgledati proces upisa na FOI ove godine obzirom na epidemiološku situaciju? Koje sve mogućnosti ti nudi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, koje studije možeš upisati i gdje možeš nakon toga pronaći svoje zaposlenje? Koliko se FOI-jevaca traži na tržištu rada i kako započeti graditi svoju karijeru već za vrijeme studentskih dana? Kada ćeš i u kojem poduzeću moći obaviti svoju stručnu praksu? U koje zemlje možeš na studentsku razmjenu i od koga možeš dobiti stipendiju? Kakav je studentski život u Varaždinu i gdje možeš steći najbolja prijateljstva?

Odgovore na sva ova, ali i brojna druga pitanja sudionici mogu dobiti na webinaru za upise na diplomske studije Fakulta, koji će se održati putem Big Blue Button sustava