Skip to content Skip to navigation

Održan webinar o online upisima - budući studenti na chatu postavljali brojna pitanja

Objavljeno: 06.07.2020

Za sve maturante i one koje će ove godine upisivati fakultet, FOI je u ponedjeljak, 6. srpnja 2020. organizirao drugi ovogodišnji webinar o online upisima 2020. pod nazivom "SPOJI SE NA FOI!". Brojni maturanti i oni koje interesira upis na FOI ove ak. godine pratili su webinar putem konferencijskog sustava Big Blue Button.

Kako će izgledati proces upisa na FOI ove godine obzirom na epidemiološku situaciju? Koje sve mogućnosti ti nudi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, koje studije možeš upisati i gdje možeš nakon toga pronaći svoje zaposlenje? Koliko se FOI-jevaca traži na tržištu rada i kako započeti graditi svoju karijeru već za vrijeme studentskih dana? Kada ćeš i u kojem poduzeću moći obaviti svoju stručnu praksu? U koje zemlje možeš na studentsku razmjenu i od koga možeš dobiti stipendiju? Kakav je studentski život u Varaždinu i gdje možeš steći najbolja prijateljstva?

Odgovore na sva ova, ali i brojna druga pitanja dobili su sudionici drugog webinara za online upise, održanog putem Big Blue Button sustava. Budući studenti imali su mogućnost u realnom vremenu dobiti konkretne odgovore na svoje upite, a pitanja je bilo mnogo.

Sredinom srpnja 2020. bit će održan i webinar za upise na diplomske studije FOI-ja, o kojem ćemo više informacija objaviti uskoro na našem webu i društvenim mrežama!