Skip to content Skip to navigation

Uspjesi studenata na Sveučilišnom prvenstvu

Objavljeno: 28.01.2016

17. i 18. siječnja te 23. i 24. siječnja održano je Sveučilišno prvenstvo u Zagrebu, na kojemu su ekipe FOI-ja zabilježile dvije pobjede u odbojci te tri u košarci.

Proteklog tjedna na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održana su službena sveučilišna natjecanja Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine na njima su po prvi puta sudjelovale sve ekipe s FOI-ja. FOI je tako sudjelovao na natjecanjima u muškoj košarci te u muškoj i ženskoj odbojci. Muška odbojkaška ekipa FOI-ja zabilježila je 2 pobjede, nad Veterinarskim i Prometnim fakultetom. Naša ženska ekipa nije imala toliko uspjeha i izgubile su sve do sada odigrane utakmice.

Pravo je pak osvježenje na prvenstvu bila košarkaška ekipa FOI-ja. Iako se ove godine prvi put uključila u natjecanje, od 4 odigrane utakmice zabilježila je čak 3 pobjede, nad Veterinarskim fakultetom, Libertasom i Arhitektonskim fakultetom te je trenutno vodeća u ukupnom poretku. Fakultet organizacije i informatike raduje se uspjesima svojih sportaša i predstavnika FOI-ja u ekipnim sportovima na ovogodišnjem prvenstvu te očekuje dobre rezultate i u budućnosti.

Svi rezultati mogu se pratiti i na službenoj stranici Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza: http://www.zsss.hr/rezultati.html.