Skip to content Skip to navigation

Uručene Rektorove nagrade za ak. godinu 2018./2019.

Objavljeno: 03.07.2019

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu je pregledalo studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te je izabralo ukupno 161 rad za Rektorovu nagradu u pet kategorija. Svečanost dodjele Rektorove nagrade održana je u srijedu, 3. srpnja 2019., u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a tko su laureati s FOI-ja pročitajte u nastavku.

Dobitnici Rektorove nagrade u akademskoj godini 2018./2019. s Fakulteta organizacije i informatike su:

Nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora)

ŠOKEC TAJANA- "Modeliranje kontekstualno svjesnog agenta za razgovor na hrvatskom jeziku uz pomoć konačnog automata i strojnog učenja" (mentor: izv. prof. dr. sc. Markus Schatten)

Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora)

BENKUS MAJA, ČREPINKO MARKO, ĆURIĆ KREŠIMIR, GARIĆ LUKA, KOŠMERL IGOR, KRIŠTOFIĆ MIRO - "Primjena suvremenih tehnologija temeljenih na grafovima za reprezentaciju i analizu znanstvenih publikacija istraživača u Republici Hrvatskoj" (mentori: prof. dr. sc. Kornelije Rabuzin, Martina Šestak, mag. inf.)

POPIS IMENA DOBITNIKA REKTOROVE NAGRADE U AK. GODINI 2018./'19.

Prigodom svečane podjele nagrada organizirana je i izložba radova dobitnika Rektorove nagrade, koja ostaje otvorena do 10. srpnja 2019. na Ekonomskom fakultetu.

Čestitke svima!