Skip to content Skip to navigation

Novosti

Produljen rok za upis u program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje nastavnika
ppdmo upisi

Produljen je rok za prijave na natječaj za Pedagoško-psihološko-didaktično-metodičko obrazovanje nastavnika do 14. listopada 2022. godine. Više informacija u nastavku.

 
29.09.2022, 13:44
Predmeti koji se neće izvoditi u zimskom semestru na sveučilišnim studijima FOI-ja

Na temelju broja upisanih studenata po predmetima, a sukladno važećim pravilnicima o studijima, objavljujemo predmete koji se neće izvoditi u zimskom semestru 2021./2022. ili će se izvoditi u 50%-tnom opsegu.

 

Uručene Rektorove nagrade FOI-jevim studentima

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras jučer je u Zagrebu na FER-u dodijelio godišnju Rektorovu nagradu studentima sastavnica Sveučilišta. Radi se o ukupno 176 radova u šest kategorija, u koje je bilo uključeno 1079 studentica i studenata s 34 sastavnice Sveučilišta, a u tri kategorije su i studenti dobitnici nagrade s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Podsjetimo, radi se o nagradama za akademsku godinu 2021./2022. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Uz rektora, nagradu je studentima FOI-ja uručio i prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Igor Balaban.

Skupni repozitorij Dabar u servisu Summon

Na Portalu elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu objavljena je vijest da je u Summon (servis za objedinjeno pretraživanje baza podataka) uključen i skupni digitalni repozitorij Dabar.

Servis Summon nalazi se na mrežnoj stranici knjižnice FOI-ja.

 
27.09.2022, 11:00
Uvodno predavanje za brucoše u ak. godini 2022./2023.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu poziva sve studente prve godine preddiplomskih studija Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva, Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (svi centri) na uvodno predavanje za brucoše, koje će se održati ONLINE u petak, 30. rujna 2022. s početkom u 14:00 sati na ovoj ZOOM poveznici.

Novi termini programa „Seeds for the Future"

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva u suradnji s tvrtkom Huawei Technologies po četvrti puta provodi program obrazovanja pod nazivom „Seeds for the Future". Riječ je o programu koji Huawei Technologies od 2008. godine, u okviru globalne inicijative, nudi najboljim studentima iz raznih zemalja s ciljem pružanja aktivnog i praktičnog iskustva učenja, uvida u istraživanje i razvoj, kao i pristupa dijelu Huawei-jeve najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko-komunikacijsku tehnologiju (IKT). Program će se i ove godine provoditi virtualno.

Obavijest o odabiru - Bernarda Višnjić

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto IV. vrste – SPREMAČICA (1 izvršitelj) na određeno od 3 mjeseca s punim radnim vremenom obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Bernarda Višnjić.

 

 
26.09.2022, 14:23
Natječaj - red.prof., doc., posdok., asist.

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, raspisuje Natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora, jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto docenta, jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto poslijedoktoranda te jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta

 
26.09.2022, 09:14
Objavljena prva verzija rasporeda nastave za zimski semestar ak. godine 2022./2023.

Drage studentice i studenti!

U aplikaciji FOI Nastava objavljena je prva verzija rasporeda za sljedeću akademsku godinu. Možete vidjeti raspored za odabrani studij i godinu (odaberite sve grupe i pomaknite se na datum 03. listopada 2022.). Finalni raspored bit će definiran do sredine listopada te objavljen u istoj aplikaciji.

Završila konferencija CECIIS 2022 - proglašeni najbolji radovi

Znanstvene sekcije, projektni sastanci, paralelni eventi i nagrade za najbolje radove obilježili su posljednji dan CECIIS 2022 konferencije, održane od 21. do 23. rujna 2022. na Sveučilištu u Dubrovniku. Organizatori su ujedno najavili i temu iduće konferencije CECIIS 2023. Više pročitajte u nastavku.

Stranice