Skip to content Skip to navigation

U 4 mjeseca i kroz 15 predavanja 26 FOI-jevih studenata naučilo kako razviti web aplikacije koristeći React tehnologiju na Speck akademiji

U organizaciji s Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, tvrtka Speck je provela i ove godine Speck Akademiju. Radi se o online kolegiju frontend razvoja koji se provodi tijekom ljetnog semestra i namijenjen je studentima od 3. godine prijediplomskih do 2. godine diplomskih studija. Akademija je u potpunosti besplatna za sve polaznike te je pored studenata otvorena i za sve druge pojedince u potrazi za nastavkom obrazovanja.

Studenti su sudjelovali na predavanjima, rješavali hands-on zadatke i zadaće te aktivno komunicirali s predavačem i polaznicima. To im je bila prilika da iskuse kakav je osjećaj biti team lead ili član nekog tima, da dokažu naučeno znanje na završnom projektu i ispitu te osvoje jedan od Speckovih certifikata. Dio polaznika zasigurno će dobiti i priliku postati frontend developer u Specku.

Inače ove godine je za Speck akademiju stiglo 148 prijava, a selekcijom je odabran 31 polaznik (od toga 26 FOI-jevih studenata). Akademiju je uspješno završilo 18 polaznika te dobilo certifikate o završenoj edukaciji, a njih čak 8 i certifikat izvrsnosti.

Iskrene čestitke svim polaznicima i hvala Specku na sjajnoj organizaciji i provedbi!