Skip to content Skip to navigation

Time 4 Science - Radionica na temu "Značaj bibliometrijskih analiza u kvantitativnom vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti"

Objavljeno: 11.01.2018

U okviru projekta Time 4 Science u utorak 16.01.2018.g. s početkom u 13.30 h u dvorani 11 održat će se radionica "Značaj bibliometrijskih analiza u kvantitativnom vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti". Radionicu će održati viša knjižničarka Goranka Mitrović uz pomoć Sanele Karabašić.

Na radionici će se govoriti o vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti znanstvenika hrvatske akademske zajednice kroz metrike znanstvene produktivnosti i bibliometrijske  pokazatelje, o izvorima znanstvenih informacija kao i o relevantnim sekundarnim izvorima  informacija - bibliografskim i citatnim bazama podataka.

Svi zainteresirani mogu se za sudjelovanje na radionici prijaviti na sljedećoj poveznici: https://events.foi.hr/event/public/show/1336

Poželjno je da sudionici na radionicu ponesu svoja računala.

VAŽNO za polaznike!
Za potrebe projekta e-Izvori u sklopu kojeg će se održati besplatna radionica svaki polaznik sa sobom mora ponijeti potvrdu o zaposlenosti na znanstveno-nastavnom, znanstvenom, nastavnom i suradničkom radnom mjestu na FOI-ju. Potvrda se može ispisati u Dekanatu iz Registra zaposlenih u javnom sektoru na dan održavanja radionice. Zbog zaštite osobnih podataka svaki polaznik osobno mora doći po potvrdu u Dekanat.