Skip to content Skip to navigation

TEDx napokon i u Varaždinu

U subotu, 19.01.2013. godine, u prostorima Fakulteta organizacije i informatike održati će se prvi TEDx događaj u Varaždinu – TEDxVaraždin. TEDx događaji su samostalno organizirani TED događaji koji pružaju običnim građanima priliku da iskuse TED atmosferu iz prve ruke.

TED je globalna organizacija koja kroz svoj moto ("Ideje vrijedne širenja") strastveno vjeruje u snagu ideja koje mogu promijeniti živote i svijet. TED to ostvaruje kroz nekoliko godišnjih konferencija koje nisu dostupne prosječnom stanovniku svijeta zbog visokih kotizacija, stoga je TED osmislio TEDx program gdje x stoji za "samostalno organizirani TED događaj". TEDx događaji okupljaju ljude iz svih područja života i najrazličitijih interesa, s ciljem poslovnog povezivanja, razmjene ideja, druženja i na kraju krajeva – zabave! Ono što TEDx događaje čini posebnima su govornici koji drže kratke 18-minutne govore kroz koje žele približiti publici temu i/ili ideju o kojoj su strastveni.

TEDxVaraždin će se održati u Dvorani 1 na Fakultetu organizacije i informatike, a budući da svaki TEDx događaj nastoji biti interdisciplinaran, teme događaja su obrazovanje i poduzetništvo. Događaj će svojim govorima i prisustvom upotpuniti govornici koji su uspješni u poljima obrazovanja, poduzetništva te čak uspješni u spajanju te dvije discipline. Događaj je namjenjen studentima, učenicima srednjih škola, zaljubljenicima u TED i TEDx događaje te svim zainteresiranima.

Pratite sve novosti na Facebooku i prijavite se na linku: http://bit.ly/TEDxVaraždin_prijava