Skip to content Skip to navigation

Studenti FOI-ja ostvarili odlične rezultate na nedavno održanim natjecanjima

Objavljeno: 13.06.2020

Tijekom svibnja 2020. naši studenti FOI-ja osvojili su sjajne rezultate na Presentation skills natjecanju, eStudent Lumen Business natjecanju te eStudent natjecanju Lumen Development. Natjecanje je bilo odlična prilika za stjecanje novih znanja i iskustava u prezentiranju i javnom nastupu, a organizirala ga je Udruga eSTUDENT - tim Varaždin.

Pobjednica prvog natjecanja u prezentacijskim vještinama je studentica FOI-ja Marija Kuštelega, a njezine dojmove s natjecanja možete pročitati ovdje. Marija Kuštelega osmislila je inovativan način predstavljanja Zagrebačke banke na LinkedIn-u i tako osvojila prvo mjesto.

Mateo Krcić i Valentina Kolačko osvojili su treće mjesto izradivši marketinšku strategiju za PBZ u sklopu eStudent Lumen Business natjecanja! Rješenje su razvijali skoro dva mjeseca, a novi moduli poslovanja, podizanje financijske pismenosti korisnika i uključivanje određenih segmenata umjetne inteligencije koje su implementirali u svoje rješenje osigurali su im ulazak u samo finale uz 40 ostalih timova te osvajanje odličnog 3. mjesta.

Dino Hraščanec i Filip Bel osvojili su treće mjesto na eStudent natjecanju Lumen Development. Nakon ukupno 4 mjeseca rada na projektu te oštre konkurencije od ukupno 7 timova koji su ušli u samo finale natjecanja, studenti su iznimno zadovoljni ostvarenim uspjehom, a njihove dojmove pročitajte ovdje.

Lea Treska, Lorena Pikl i Petra Štefić osvojile su treće mjesto izradivši inovativno rješenje za promociju proizvoda u sklopu natjecanja Lumen Business. U sklopu natjecanja studentice su predstavile rješenja za Loreal Adria i British American Tobacco, a odlično treće mjesto donjelo im je inovativno rješenje za promociju uređaja za grijanje duhana GloTM.

Čestitamo našim studentima koji su sudjelovali i osvojili sjajne rezulate, a ostale studente pozivamo da se dogodine prijave na spomenuta natjecanja te da pomognu sebi u svom javnom nastupu!