Skip to content Skip to navigation

Stipendije Ministarstva znanosti i obrazovanja za studente s invaliditetom

Objavljeno: 14.09.2020

Poštovane studentice i studenti, željeli bismo vas informirati da će se i ove akademske godine dodjeljivati STEM stipendije temeljem projekta Ministarstva znanosti i obrazovanja te da postoji poseban fond za dodjelu stipendija studentima s invaliditetom.

Ukoliko se želite javiti na natječaj za dodjelu ove stipendije te ukoliko imate utvrđeni stupanj invaliditeta više od 60 %, ovim putem vas pozivamo da se, ako već niste, javite mailom u Ured za studente s invaliditetom FOI-ja, izv. prof. dr. sc. Violeti Vidaček Hainš na mail adresu vvidacek@foi.unizg.hr.

Razlog je ažuriranje evidencije u sustavu ISVU koja vam omogućava prijavu na natječaj.

Dodjela stipendija je regulirana Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti NN 78/2018.

Ovaj Pravilnik omogućava studentima s invaliditetom s utvrđenim invaliditetom od 60% ili više prijavu na natječaj u kategoriji STEM studenata s invaliditetom.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati izv. prof. dr. sc. Violetu Vidaček Hainš putem e maila, s kojom možete dogovoriti virtualne konzultacije uz uporabu BBB sustava u terminu koji ćete naknadno dogovoriti.

 

KONTAKT:

Violeta Vidaček Hainš

Ured za studente s invaliditetom FOI

Sveučilište u Zagrebu

vvidacek@foi.unizg.hr