Skip to content Skip to navigation

FOI ekipa odlična na UniSport ZG Esports i futsal natjecanjima

Objavljeno: 14.02.2022

FOI Esports ekipa proteklog je vikenda sudjelovala na UniSport ZG natjecanjima i postigla zapažen uspjeh, a ekipa futsala je prošla u daljnju fazu UniSport futsal lige (knockout fazu) s najvišim mogućim plasmanom u skupini A.

ESPORT

FOI Esports ekipa proteklog je vikenda sudjelovala na UniSport ZG natjecanjima, i to u disciplini Rocket League. Naši glavni predstavnici na natjecanju bili su Matija Fric, Ivan Juras i Leon Raknić, koji su osvojili 3. mjesto u žestokoj konkurenciji. Naša LOL ekipa je također prošla četvrtfinale te ih sljedeći vikend očekuje polufinale i finale odnosno borba za obranu titule najboljih. 

Također, FOI FPS ekipe CS:GO-a i Valorant-a su tokom prijašnjih tjedana natjecanja došle i do borbe za titulu, stoga sljedeći vikend gledamo naše Valorant igrače u borbi za postolje, a vikend nakon toga gledamo i CS:GO finale.

Pozivamo vas da bodrite naše Esport ekipe u nadolazećim vikendima na twitch kanalu unisportZG-a!

FUTSAL

Nakon odigrane skupine UniSport futsal lige, ekipa FOI-ja prošla je u daljnju fazu natjecanja (knockout fazu) s najvišim mogućim plasmanom u skupini A. S pet pobjeda, jednim remijem i jednom izgubljenom utakmicom, FOI ekipa je zauzela prvo mjesto i time je uspjela iznenaditi sve pratitelje futsal lige. FOI-jevci su pobjedili ekipe RGNF-a, MEF-a, EFZG-a, AF-a i Algebre, a remizirali su s ekipom Građevinskog fakulteta te izgubili od ZVU-a. U knockout fazi, u osmini finala FOI očekuje PBF koji je završio na 4. mjestu skupine B.

Što se tiče kupa, nakon prijeđenog prvog kola protiv ekipe Agronomskog fakulteta, ovog tjedna FOI ekipu dočekuje vrlo jaka ekipa ZŠEM-a u osmini finala, kojeg vodi jedan od najpoznatijih stručnjaka futsala na našim prostorima, Kujtim Morina.

Pozivamo sve studente FOI-ja da prate naše nogometaše preko streama na Youtube kanalu UniSport TV u subotu, 19. veljače, u 20.00 sati!