Skip to content Skip to navigation

Sinergije akademske zajednice i industrije - druga ERPsim radionica

Objavljeno: 14.11.2021
ERPsim radionica sudionici

Dana, 6. studenog 2021. održana je druga radionica ERPsim sustava. ERPsim je platforma razvijena od strane Sveučilišta u Montrealu, a omogućava virtualno učenje kroz scenarije simulacije poslovnih procesa.

Djelatnici poduzeća KING ICT Mihael Žagar i Marko Nenadović, certificirani SAP instruktori, u sklopu predmeta ERP sustavi (nositelj predmeta prof. dr. sc. Ruben Picek) su studentima diplomskog studija Fakulteta organizacije i informatike kroz simulaciju približili rad u najkompleksnijem poslovnom informacijskom sustavu SAP S/4 HANA.

Podijeljeni u četiri tima kroz SAP ERP sustav studenti su imali priliku voditi tvrtku, surađivati sa svojim kolegama i rješavati realne poslovne probleme. Do izražaja su došle njihove komunikacijske vještine i snalaženje pri savladavanju poslovnih izazova, kao i spremnost na donošenje odluka koje imaju direktan utjecaj na poslovanje i poslovno okruženje. Nije nedostajalo ni napetosti ni stresa koje donosi svako poslovanje pa tako i ovo virtualno. Dinamiku poslovanja kao i sam poslovni rezultat možete vidjeti na slici.

Radionica je imala 18 polaznika, trajala je nešto više od 4 sata, a polaznici će  za ovo iznimno iskustvo dobiti i certifikat.