Skip to content Skip to navigation

Savjetovanje za studente na FOI-u

U sklopu provedbe IPA IV projekta StuDiSupport - Unapređivanje kvalitete studiranja za skupine studenata u nepovoljnom položaju kroz usluge studentskih savjetovališnih službi, od ove akademske godine na našem fakultetu djeluje savjetovanje za studente kao dio Centra za podršku studentima i razvoj karijera.

Drage studentice i studenti!

Od ove akademske godine, na Fakultetu organizacije i informatike djeluje savjetovanje za studente kao dio Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK). Ako imate poteškoća s učenjem i organiziranjem vremena, komunikacijskim i prezentacijskim vještinama, teško se nosite sa stresnim situacijama i emocijama ili vam je jednostavno potrebna dodatna podrška u kriznim situacijama vašeg života i studija, možete se obratiti Filipu Mamiću, stručnom suradniku za savjetovanje u CPSRK i psihologu, u zgradi FOI 2 (2. kat, kabinet 2).

Tijekom akademske godine u sklopu savjetovanja Centar će održavati niz edukativnih i korisnih radionica te objavljivati on-line materijale namijenjene upravo vama, studentima, stoga pratite naše stranice i prijavite se na radionice!

Savjetovanje je dostupno od ponedjeljka do petka u vremenu od 8-16h, osim četvrtka kada Filipa možete pronaći na FOI-u, u prostorijama Centra za podršku studentima i razvoj karijera. Također, možete se slobodno obratiti i putem e-maila filip.mamic@foi.hr s vašim upitima ili se najaviti za termin!

Letak-savjetovalište-1 Letak-savjetovalište-2