Skip to content Skip to navigation

Radionica iz elektroničkog poslovanja E-Payments

Objavljeno: 03.03.2018

Održati će se međunarodna radionica iz elektroničkog poslovanja  u tjednu od 12. do 16. ožujka 2018. pod nazivom „e-Payments Workshop“.  

Otvorena je mogućnost za sudjelovanjem 10-ak studenata s FOI-ja. Riječ je o radionici iz područja simulacija elektroničkih sustava plaćanja i obrade platnih naloga koja je dio međunarodnog projekta u kojem sudjeluje 5 europskih sveučilišta (iz Belgije, Velike Britanije, Austrije, Malte i Hrvatske). Radionice se istovremeno održavaju na četiri partnerska sveučilišta, a ove godine će se po drugi puta održati i u Varaždinu. Osim studenata FOI-ja na radionici će sudjelovati i 10-ak stranih studenata stoga će radni jezik radionice biti engleski jezik. To je prilika za studente FOI-ja da kod kuće, bez odlaska u inozemstvo, steknu međunarodno iskustvo i prošire znanje iz područja koje postaje sve aktualnije. 

Molimo studente koji su zainteresirani za sudjelovanje na e-Payments radionici na FOI-ju da se prijave na Google Form link. Rok za prijavu je 10. ožujak 2018. godine do 12 sati. Prijaviti se mogu studenti svih godina, no prednost će imati studenti 3. godine preddiplomskog studija i studenti 1. godine diplomskog studija sa svih informatičkih smjerova. 

Nakon zatvaranja prijava sa zainteresiranim studentima ćemo održati sastanak. Ukoliko bude veći broj zainteresiranih, studente ćemo zamoliti da dostave dodatnu dokumentaciju. 

Za sva dodatna pitanja molimo da se javite Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI1, 1. kat, kabinet 56) ili na international@foi.hr