Skip to content Skip to navigation

Prijave za obrazovni program PPDMO u tijeku

Objavljeno: 23.08.2021
upisi ppdmo 2021

Prijave za novi ciklus obrazovnog programa 'Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje' (PPDMO), koji će započeti u listopadu 2021. godine na Fakultetu organizacije i informatike, primaju se do 30. rujna 10. listopada 2021. godine. Program je namijenjen osobama koje žele biti nastavnici predmetne nastave u osnovnim i srednjim školama, a više detalja o natječaju nalazi se u nastavku.

Studijski program namijenjen je osobama koje žele raditi kao predmetni nastavnici u osnovnoj ili srednjoj školi a prethodno su završile diplomski sveučilišni studij ili diplomski specijalistički stručni studij, odnosno preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij na kojem su stekle najmanje 180 ECTS bodova.

U studijski program se mogu upisati osobe koje se po odredbama Zakona mogu zaposliti na poslovima nastavnika informatike u osnovnoj i srednjoj školi i osobe koje se mogu zaposliti na poslovima nastavnika onih predmeta za koje ne postoje studijski programi nastavničkog usmjerenja - na primjer za predmete iz područja ekonomije, prava, veterine, arhitekture, građevine, elektrotehnike, i sl.

Prijave za ciklus 2021. koji počinje u listopadu 2021. godine se primaju do 30. rujna 15. listopada 2021. godine sukladno objavljenom NATJEČAJU.

Više detalja o uvjetima, potrebnoj dokumentaciji za upis i o samoj prijavi pronađite OVDJE.