Skip to content Skip to navigation

Prihvaćene i odbačene kandidature za izbor predstavnika u Studentski zbor FOI

Izborno povjerenstvo za provođenje redovnih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavilo je Prihvaćene i odbačene kandidature za izbor predstavnika u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na redovnim izborima koji će se održati 29. i 30. ožujka 2023. godine. Više u nastavku.

U nastavku objavljujemo:

Kandidature

Motivacijska pisma

Izborno povjerenstvo za provođenje redovnih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike imenovalo je Birački odbor za provođenje redovnih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike za izbor predstavnika u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na redovnim izborima koji će se održati 29. i 30. ožujka 2023. godine.

Birački odbor

Izborno povjerenstvo za provođenje redovnih studentskih izbora Fakulteta organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je Popis birača za izbor predstavnika u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na redovnim izborima koji će se održati 29. i 30. ožujka 2023. godine.

Popis birača

Redovni izbori za Studentski zbor FOI-ja će se održat 29. i 30. ožujka 2023. godine, svaki dan od 8:00 do 20:00 sati. Izbori će biti organizirani na jednom biračkom mjestu te su svi studenti s popisa birača pozvani da dođu na glasovanje na:

  • Biračko mjesto FOI-1 (Pavlinska 2), dvorana za sastanke (1. kat)