Skip to content Skip to navigation

Predstavi FOI na Smotri Sveučilišta 2019 u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas da se priključite koordinacijskom timu profesora, suradnika i studenata koji će zajedno predstavljati ove godine Fakultet organizacije i informatike na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 28. listopada 2019. godine do 9:00 sati.

Kreativna si, proaktivna, komunikativna i odgovorna osoba? Želiš nam se pridružiti na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu i pomoći u osmišljavanju promotivnih aktivnosti, promotivnih materijala i interaktivnog sadržaja FOI štanda? Pošalji motivacijsko pismo i pomogni nam predstaviti Fakultet organizacije i informatike našim budućim studentima i posjetiteljima Smotre.

Postani dio promotivnog tima FOI-ja na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu koja će se održati od 21. do 23. studenog 2019. godine.

Neke od poželjnih osobina i vještina prijavljenih kandidata:

  • Kreativnost
  • Proaktivnost i komunikativnost
  • Ozbiljnost u izvršavanju dodijeljenih zadataka u timskom radu
  • Tehnička znanja u baratanju informatičkom opremom, softverom i gadgetima
  • Poznavanje grafičkog dizajna i uređivanja video materijala

Uvjeti koje studenti moraju ispunjavati kako bi sudjelovali na predstavljanju FOI-ja na Smotri Sveučilišta u Zagrebu su:

  • da su studenti druge ili treće godine preddiplomskog, odnosno prve ili druge godine diplomskog studija FOI-ja (bez obzira na smjer studija)
  • da su spremni na aktivno uključivanje u aktivnosti organizacije i promocije FOI-ja na Smotri
  • da su raspoloživi u periodu od 21. do 23. studenoga 2019. godine zbog cjelodnevnih odlazaka u Zagreb
  • da su poslali motivacijsko pismo na cpsrk@foi.hr u kojem navode kontakt podatke, godinu i smjer studija te obrazloženje razloga zbog kojih bi trebali biti odabrani za studente promotore

Prilikom sastavljanja motivacijskog pisma, predlažemo da razmislite na koji način biste doprinijeli promociji Fakulteta na ovogodišnjoj Smotri. Koje ideje imate? Kako biste privukli buduće studente da upišu FOI? Kako zamišljate promotivni štand FOI-ja? Budite kreativni i opišite nam vaše ideje i dodatne vještine koje možete primijeniti u organizaciji ili promociji Fakulteta. Motivacijsko pismo neka bude maksimalne veličine jedne A4 stranice.

Rok za slanje motivacijskog pisma je ponedjeljak, 28. listopada 2019. godine do 9:00 sati. Zaprimljena motivacijska pisma razmotrit će koordinacijski tim Smotre, a odabrani studenti biti će pozvani na uvodni sastanak koji će se održati u utorak, 29. listopada 2019. godine.

O rezultatima odabira te o vremenu održavanja uvodnog sastanka, kandidati će biti obaviješteni e-mailom, a za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti osobno u Centru za podršku studentima i razvoj karijera ili na mail cpsrk@foi.hr.

Veselimo se vašim prijavama!