Skip to content Skip to navigation

Natječaj za sudjelovanje studenata na Smotri

Centar za podršku studentima i razvoj karijera Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Natječaj za sudjelovanje studenata na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 7. listopada 2013. godine. Tekst Natječaja i postupak prijave nalaze se u nastavku.

Natječaj

za sudjelovanje studenata na Smotri Sveučilišta u Zagrebu od 14. do 16. studenog 2013. godine.

Uvjeti koje studenti moraju ispunjavati kako bi sudjelovali na predstavljanju Fakulteta na Smotri Sveučilišta u Zagrebu su:

  • da su studenti treće godine preddiplomskog, odnosno prve ili druge godine diplomskog studija Fakulteta bez obzira na smjer studija,
  • da su spremni aktivno sudjelovati u organizaciji i pripremi promocije Fakulteta na Smotri,
  • da su spremni u periodu od 14. do 16. studenog provesti tri dana na Smotri Sveučilišta u Zagrebu gdje će biti posvećeni promotivnim aktivnostima Fakulteta,
  • da su u zadanom vremenskom roku predali motivacijsko pismo u Centar za podršku studentima i razvoj karijera (Dekanat) u kojem obrazlažu razloge zbog kojih bi trebali biti odabrani za studente promotore, te navode smjer i godinu studija.

Prijave bez ispunjenih zahtijevanih uvjeta neće se uzimati u obzir.

Rok za prijavu na Natječaj (predaja motivacijskog pisma) je ponedjeljak 7. listopad 2013. do 16 sati. Motivacijsko pismo potrebno je predati potpisano u zatvorenoj omotnici i dostaviti u Centar za podršku studentima i razvoj karijera.

Zaprimljene prijave razmotrit će povjerenstvo sastavljeno od članova tima za koordinaciju Smotre te s užim krugom kandidata obaviti razgovor. U skladu s potrebama, među kandidatima će biti odabrani studenti informatičkih smjerova te studenti ekonomskog smjera preddiplomskog, odnosno diplomskog studija Fakulteta.

O rezultatima Natječaja kandidati će biti osobno obaviješteni.

Za sva pitanja u vezi Natječaja možete se obratiti osobno u Centru za podršku studentima i razvoj karijera ili na e-mail: danijel.dadovic@foi.hr.