Skip to content Skip to navigation

Pozvano predavanje u sklopu kolegija Upravljanje odnosima s kupcima

Objavljeno: 16.11.2018

U ponedjeljak, 19.11.2018. u 10,00 sati u sklopu kolegija Upravljanje odnosima s kupcima, predavanje će održati Dejan Rogan iz tvrtke HSM informatika na temu „Salesforce CRM platforme za upravljanje odnosima s klijentima, na teoretskoj i praktičnoj razini“.

Studenti će na predavanju imati priliku upoznati se detaljnije s tehnologijom Salesforce CRM platforme i vidjeti kako takvo softversko rješenje može unaprijediti poslovanje. Kroz predavanje i praktične primjere, studentima će se približiti načini korištenja Salesforce CRM-a u svakodnevnom radu i kako se pomoću takve platforme procesi mogu učiniti bržim, jednostavnijim i učinkovitijim.

HSM informatika se bavi informatičkim tehnologijama od 1990. Kao partner vodećim svjetskim proizvođačima softvera, od početka klijentima pružaju cjelokupnu uslugu, od konzaltinga i implementacije do edukacije i podrške. Koriste svoja znanja i dugogodišnje iskustvo kako bi pronašli najbolje rješenje za svoje klijente i prilagodili ga njihovim potrebama.

Dejan Rogan u HSM informatici radi kao CRM konzultant. Kao konzultant, radi na razvoju i implementaciji Salesforce CRM rješenja koristeći tehnike koje će optimizirati poslovne procese naših klijenata.