Skip to content Skip to navigation

IT usluge i FOI-jevci u praksi

Zanima vas kako IT tvrtke vode svoje uspješno poslovanje? Želite se uvjeriti kroz konkretne primjere projekata kako najbolje približiti IT usluge klijentima? Dođite u srijedu i četvrtak, 17. i 18. studenog 2014. godine, u sklopu kolegija "Upravljanje informatičkim uslugama" na pozvano predavanje šest poslodavaca gdje ćete imati priliku poslušati čak šest različitih priča. Jesu li uspješne ili ne, u to se morate uvjeriti sami.

Centar za podršku studentima i razvoj karijera organizira predavanje šest poslodavaca koje će se održati kroz dva dana, srijeda i četvrtak u Info klubu, gdje će najveći naglasak biti na uslugama koje IT tvrtke pružaju i kako takve usluge realizirati.  Prezentacije će održati poslodavci čiji je rad poznat i priznat na području informacijske tehnologije.

Raspored prezentacija i gosti predavanja:

SRIJEDA

10:00 – 11:30 – Influendo, Worx

11:30 – 13:00 – Tehnološki park Varaždin

ČETVRTAK

10:00 – 11:30 – Evolva

11:30 – 13:00 – Orion

13:00 – 14:30 – Centar za razvoj programskih proizvoda, FOI

14:30 – 16:00 – Mobilisis

Pozvano predavanje namijenjeno je za polaznike kolegija "Upravljanje informatičkim uslugama", no svakako su dobrodošli i ostali studenti.

Odabrani dijelovi sadržaja za prezentaciju poslodavaca u trajanju oko 60 min:

1. Čime se tvrtka bavi, koje IT usluge pruža?

2. Koja su najčešći profili traženih zaposlenika i koji su radni zadaci za pojedina radna mjesta?

3. Kratak osvrt na proces regrutacije i selekcije – kako dolazite do novih zaposlenika?

4. Prikaz konkretnih projekata na kojima firma radi – osvrt pružanje neke konkretne IT usluge od same ideje (ili kontakta potencijalnog klijenta), kroz fazu razvoja proizvoda/usluge (dogovori s klijentima, pregovaranje, sklapanje ugovora, tehnologije koje koristite i sl.) pa sve do faze realizacije (isporuke proizvoda/usluge klijentu) i eventualno održavanja.

Predavanje može djelovati motivirajuće za studente koji su skloni ispitivanju vlastitih mogućnosti kao poduzetnika u realizaciji svojih ideja kroz IT usluge.

Izbora je mnogo, iskoristite priliku i dođite na zanimljiva predavanja.

Vidimo se!

Tablet_posti_it_mini