Skip to content Skip to navigation

Poziv studentima na Erasmus+ info dan

U četvrtak, 23. siječnja 2020. na Fakultetu organizacije i informatike će se održati 4. po redu Erasmus+ info dan. Erasmus+ info dan događanje je na kojem studenti mogu dobiti niz informacija o mogućnostima za mobilnost preko tog program te čuti Erasmus iskustva iz prve ruke.

Drage studentice i studenti FOI-ja,

ovim putem vas pozivamo na ERASMUS+ INFO DAN pod nazivom „(EX)CHANGE YOUR LIFE WITH ERASMUS+“ koji će se održati u četvrtak, 23. siječnja 2020. s početkom u 14,00 sati u dvorani 3 na FOI 1 (predviđeno trajanje je oko dva sata).

Erasmus+ info dan namijenjen je svim studentima FOI-ja, s preddiplomskih i diplomskih studija informatike i Ekonomike poduzetništva te stručnog studija PITUP. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi moći ćete saznati sve o proceduri odlaska na Erasmus mobilnost (studijski boravak ili stručnu praksu), natječaju, planiranju semestra na razmjeni, sveučilištima na koja imate priliku otići i druge korisne informacije. Najveći dio programa bit će posvećen stvarnim iskustvima i pričama naših studenata te stranih studenata koji će predstaviti svoja sveučilišta.

Dođi, informiraj se i postani Erasmus student!

Kontakt za informacije:

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

FOI 1, 1. kat, kabinet 56 (pokraj dv. 4)

international@foi.unizg.hr

FOLLOW US!