Skip to content Skip to navigation

Novosti

Uoči početka nove akademske godine 2020./2021., u petak, 25. rujna 2020. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (FOI 1, Pavlinska 2) bit će održano uvodno predavanje za brucoše, odnosno studente prve godine preddiplomskih studija FOI-ja - preddiplomskog studija Informacijski i poslovni sustavi, preddiplomskog studija Ekonomika poduzetništva i preddiplomskog stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP).

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs donio je odluku koja potvrđuje da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja i u narednoj akademskoj godini dodjeljivati STEM stipendije. Ukupno će biti dodijeljeno, kao i prijašnjih godina, 3.400 stipendija. STEM stipendije dodjeljuju se studentima u STEM područjima znanosti, kojima pripada i FOI.

Predmet „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“ dostupan je za upis svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu (fakultet/akademiju) Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini studija.

Svoju priču o izgradnji karijere nakon FOI-ja podijelio nam je i Marko Štajcer, direktor odjela Inovacije i razvoj u jednoj od najprosperitetnijih IT tvrtki u Hrvatskoj, u Poslovna inteligencija. Marko je naš FOI alumni student, koji je 2008. godine diplomirao na studiju informatike. Više pročitajte u nastavku...

 
17.09.2020, 14:59

Poštovane studentice i studenti, na web stranici Fakulteta organizacije i informatike objavljen je Registar priznavanja predmeta s preddiplomskih sveučilišnih studija Informacijski sustavi i Poslovni sustavi (v1.1) na preddiplomski sveučilišni studij Informacijski i poslovni sustavi (v1.2). Registar možete pronaći u kategoriji 'Dokumenti fakulteta', a objavljujemo ga i u nastavku.

 
17.09.2020, 08:56

Tvrtka HSM Informatika dodjeljuje dvije stipendije za mlade s invaliditetom. Više informacija pročitajte u nastavku.

Drage studentice i studenti!
Obavještavamo vas da je u aplikaciji FOI nastava dostupan preliminarni raspored nastave za zimski semestar akademske godine 2020./2021., za sve studije za koje se nastava održava u Varaždinu. Finalni raspored bit će definiran do sredine listopada te objavljen u aplikaciji FOI nastava.

On-line Time 4 Science na temu 'Kvalitativne metode u poduzetništvu' održan je danas, 15. rujna 2020.

Studentice i studenti, iskoristite priliku i prijavite se za program "Seeds for the future Sky" kojim Huawei nudi studentima pristup dijelu najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko-komunikacijsku tehnologiju te uvid u istraživanje i razvoj, pružanje aktivnog i praktičnog iskustva učenja. Obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19 Huawei organizira ONLINE inačicu programa kako se ne bi prekinuo kontinuitet educiranja studenata, a za hrvatske studente održat će se od 16. do 20. studenoga 2020. godine.

 
15.09.2020, 13:13

Poštovane studentice i studenti, uoči početka nove akademske godine 2020./2021. objavljujemo pismo dekanice prof. dr. sc. Nine Begičević Ređep studentima Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Stranice