Skip to content Skip to navigation

Online radionice - Techpark

Objavljeno: 17.06.2020

U razdoblju od 24. lipnja do 3. srpnja 2020. godine Techpark organizira niz online radionica, na koje poziva i studente Fakulteta organizacije i informatike.

Tehnološki park Varaždin kao partner sudjeluje u realizaciji EU projekta pod nazivom „International Technology Transfer Academy“ (ITTA). U projekt su uključeni i predstavnici poduzetničkih potpornih institucija iz još četiri zemlje: Bugarska, Poljska, Slovenija i Turska.

Cilj projekta jest razmjena znanja i iskustva kroz provođenje zanimljivih edukacija, a sve u svrhu razvijanja poduzetničkih vještina i kompetencija mladih osoba.

Kao partner, jedna od zadaća jest organizacija četiri nacionalne radionice vezano za tematiku: Pitching-a, Negotiation skills, HRM i Marketing, čiji su predavači i sadržaj detaljnije opisani u PDF dokumentu koji se nalazi u prilogu ovog maila.

Predavači dolaze isključivo iz realnog sektora te im je osnovni cilj polaznicima prikazati svakodnevno i realno stanje na tržišu s kojim se oni sami svakodnevno susreću i prenijeti "tips and tricks" kako postići vlastiti poslovni uspjeh.

Link na koji se sudionici mogu prijaviti za sudjelovanje na pojedinoj radionici nalazi se ovdje.

Maksimalan broj sudionika po radionici je 15.

Popis radionica pogledajte ovdje.