Skip to content Skip to navigation

Održan sastanak partnera Eramsus Intenzivnog programa “European Business Skills”

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je u razdoblju od 6.-8. studenoga 2013. godine održan sastanak partnera u projektu “European Business Skills” u okviru Erasmus Intenzivnog programa.

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je u razdoblju od 6.-8. studenoga 2013. godine održan sastanak partnera u projektu “European Business Skills” u okviru Erasmus Intenzivnog programa. Sastanku je prisustvovalo 15-ak osoba iz pet zemalja (Danska, Portugal, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Nizozemska), te domaćini s Fakulteta organizacije i informatike. Koordinator projekta je Business Academy Aarhus iz Danske, a partneri u projektu su Hogeschool van Amsterdam iz Nizozemske, Babes-Nolyai University iz Rumunjske, Kozminski University iz Poljske, Cologne Business School iz Njemačke, Lillebælt Academy iz Danske, Catholic University of Portugal iz Portugala, te Fakultet organizacije i informatike.

Na sastanku je dogovorena organizacija dvotjednog intenzivnog programa „European Business School“ 2014, koji će se održati u Varaždinu, na Fakultetu organizacije i informatike, u razdoblju od 29. lipnja do 11. srpnja 2014. Ove godine taj IP održan je u Danskoj, u Aarhusu, a sudjelovalo je 30-ak studenata, među kojima i šestero studenata s FOI-a, smjer Ekonomika poduzetništva. Više informacija o programu možete pronaći u letku.

U 2014. planirano je sudjelovanje 50-ak studenata i 20-ak nastavnika. To je za nas kao domaćine velika odgovornost, ali nam je i izuzetno drago što su nam Danci i ostali partneri ukazali povjerenje i prepustili organizaciju.

Nadamo se da će se naši studenti i nastavnici s FOI-a priključiti ovome projektu. Vidimo se u srpnju 2014.!

naslovna erasmus