Skip to content Skip to navigation

Natječaj za sudjelovanje u Erasmus IP-u "Internationalization in a European Context"

Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu će se u razdoblju od 30. lipnja do 11. srpnja 2014. održati Erasmus Intenzivni program "Internationalization in a European Context". U programu može sudjelovati desetero studenata FOI-ja. Rok za prijavu: 10. ožujka 2014.

Poštovane kolegice i kolege studenti,

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu sudjeluje kao partner u Erasmus Intenzivnom programu (IP) Internationalization in a European Context. U sklopu projekta otvorena je mogućnost za sudjelovanjem desetero studenata s FOI-ja na dvotjednom intenzivnom programu unapređenja poslovnog znanja, vještina i kompetencija u međunarodnom okruženju.

Seminar će se održati na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu u razdoblju od 30. lipnja do 11. srpnja 2014. Više informacija o programu moguće je pronaći na web stranicama projekta:

http://www.baaa.dk/subsites/summer+school+in+croatia/internationalization+in+a+european+context

Za sve studente koji su zainteresirani za ovu razmjenu, raspisan je

NATJEČAJ

za Intenzivni program „Internationalization in a European Context“

Za prijavu su potrebni sljedeći dokumenti:

 • Kratak životopis studenta u Europass formatu na engleskom jeziku i s fotografijom;
 • Motivacijsko pismo na engleskom jeziku;
 • Prijavu molimo dostaviti u Dekanat FOI-ja osobno ili putem pošte najkasnije do 10. ožujka 2014., s naznakom „Za natječaj IP Internationalization in a European Context“.

  Kriteriji za odabir će biti:

  • za studente PDS i DS Ekonomike poduzetništva: ukupni prosjek ocjena na studiju (PDS i DS), prosjek ocjena iz predmeta na preddiplomskom studiju Ekonomika poduzetništva (Organizacija i menadžment, Poduzetničke financije, Poslovno planiranje i projekti, Poslovno odlučivanje, Poslovno komuniciranje) i diplomskom studiju Ekonomika poduzetništva (Analiza poslovnih odluka, Ekonomija za poduzetnike, Mala i srednja poduzeća u EU, Menadžerska komunikacija i vodstvo, Pregovaranje u međunarodnom okruženju, Korporacijsko upravljanje, Poduzetničke strategije), te motivacijsko pismo (znanje engleskog jezika, FOI aspekt, razumijevanje teme).
  • za studente informatičkih studija (PDS Informacijski i poslovni sustavi, te DS "Informacijsko i programsko inženjerstvo", "Organizacija poslovnih sustava", "Baze podataka i baze znanja i Informatika u obrazovanju": ukupni prosjek ocjena na studiju (PDS i DS), prosjek ocjena iz kolegija na preddiplomskom studiju Informacijski i poslovni sustavi (Organizacija, Osnove ekonomije, Poslovna ekonomija, Poslovno odlučivanje, Komuniciranje u organizaciji) i diplomskom informatičkom studiju (Strategijski menadžment, Korporacijsko upravljanje, Vanjskotrgovinsko poslovanje, Teorija odlučivanja, Elektroničko i mobilno poslovanje, Strateško planiranje informacijskih sustava, Organizacijska teorija), te motivacijsko pismo (znanje engleskog jezika, FOI aspekt, razumijevanje teme).

  Dodatne informacije o Erasmus Intenzivnom programu Internationalization in a European Context:

  Program završava ispitom koji se polaže u jednom ispitnom roku bez mogućnosti ponavljanja i upisat će se u Dodatak diplomi.

  Očekuje se sudjelovanje 50-ak studenata iz cijele Europe (partneri na projektu su: Business Academy Aarhus iz Danske, Kozminski University iz Poljske, Cologne Business School iz Njemačke, Hogeschool van Amsterdam iz Nizozemske, University College Lillebaelt iz Danske, European University Cyprus sa Cipra, Catholic University of Portugal iz Portugala, Babes-Nolyai University iz Rumunjske). 

  Troškovi sudjelovanja (ručak, večera, materijali i izleti ) će za studente FOI-ja biti u potpunosti pokriveni.

  Za dodatne informacije možete se obratiti doc. dr. sc. Marini Klačmer Čalopa na (marina.klacmer@foi.hr), doc.dr.sc. Nini Begičević Ređep (nina.begicevic@foi.hr) ili Izabeli Oletić, mag. pol. (izabela.oletic@foi.hr, Ured za međunarodnu suradnju, FOI 1, I. kat, Dekanat).

  Letak SUmmer School Varaždin