Skip to content Skip to navigation

Erasmus Intenzivni program na FOI-ju

Fakultet organizacije i informatike je u razdoblju od 30. lipnja do 11. srpnja domaćin Erasmus Intenzivnog programa “Internationalization in a European Context”.

Na dvotjednom intenzivnom programu unapređenja poslovnog znanja, vještina i kompetencija u međunarodnom okruženju sudjelovat će ukupno 57 studenata, od čega je 10 studenata s FOI-ja, a ostali studenti su s europskih sveučilišta koja su partneri u projektu: Business Academy Aarhus iz Danske, Kozminski University iz Poljske, Cologne Business School iz Njemačke, Hogeschool van Amsterdam iz Nizozemske, University College Lillebaelt iz Danske, Catholic University of Portugal iz Portugala, Babes-Nolyai University iz Rumunjske.

Također, sudjelovat će i gotovo dvadeset nastavnika s navedenih sveučilišta.

Studenti će biti smješteni u Studentskom domu Varaždin, a na FOI-ju će svakodnevno imati predavanja (u jutarnjim satima), te raditi u timovima na studijima slučaja iz prakse (u poslijepodnevnim satima). Uz to će biti organiziran posjet Tehnološkom parku Varaždin, te bogat društveni dio: Salsa party na FOI-ju u četvrtak, 3. srpnja, na koji ovim putem pozivamo studente i nastavnike FOI-ja, a za vikend će biti organiziran izlet u Zagreb i sportski centar Accredo u Međimurju.

Ovo je prvi puta da se na našem fakultetu organizira događanje s tolikim brojem stranih studenata i nastavnika, i nadamo se kako se svi zajedno možemo potruditi biti dobri i ljubazni domaćini da FOI našim gostima ostane u najboljem sjećanju. Više možete pronaći na službenim stranicama događaja: Summer Schoool in Varaždin

Letak-SUmmer-School-Varazdin_imagelarge

Slike s IP "Summer School in Varaždin" možete vidjeti u Flickr prezentaciji: