Skip to content Skip to navigation

Objavljeni rezultati natječaja za Erasmus+ studijski boravak studenata u ak. godini 2024./25.

Objavljeno: 24.05.2024

Obavještavamo studente Fakulteta organizacije i informatike koji su se prijavili za za Erasmus+ studijski boravak u 2024./25. (oba semestra) kako je Sveučilište u Zagrebu objavilo rezultate.

REZULTATI natječaja za sudjelovanje u Programu ERASMUS+ za STUDENTE - studijski boravak - ak. god. 2024./25. (zimski i ljetni semestar)

Studenti kojima je odobrena financijska potpora, u tablici su označeni plavom bojom te se za njih automatski smatra da prihvaćaju stipendiju i odlazak na razmjenu.

Studenti mogu odustati od razmjene. Studenti koji namjeravaju odustati od razmjene dužni su to učiniti u što kraćem roku. Odustanci nakon roka podložni su sankcijama (za detalje v. Rezultate).

Rokovi za odustanak:
ZIMSKI SEMESTAR – 4. lipnja 2024.
LJETNI SEMESTAR – 5. rujna 2024.

Čestitamo svim studentima Fakulteta organizacije i informatike koji su se prijavili za Erasmus+ studijski boravak u 2024./25. i ostvarili pravo na stipendiju!

Molimo buduće Erasmus studente da pažljivo pročitaju rezultate natječaja te slijede upute Sveučilišta u Zagrebu, kao i upute Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja i ECTS koordinatorice!

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja je studentima na raspolaganju te će i nadalje održavati sastanke informativne i pripremne sastanke (zasebno sa studentima koji su u zimskom i ljetnom semestru).

Za informacije vezane uz process prijave na strano sveučilište i dr. kontaktirajte:
Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja
Mailom na international@foi.unizg.hr
Telefonski na 042 390 826
osobno na FOI 1, 1. kat, kabinet 41

Za usporedbu i priznavanje kolegija kontaktirajte:
ECTS koordinatoricu, doc. dr. sc. Katarina Pažur Aničić
Mailom na ects.coordinator@foi.unizg.hr