Skip to content Skip to navigation

Objavljeni rezultati natječaja za Erasmus+ studijski boravak studenata u ak. godini 2020./21.

Sveučilište u Zagrebu je objavilo rezultate natječaja za Erasmus+ studijski boravak (razmjenu) studenata u ak. godini 2020./21.

REZULTATI natječaja za sudjelovanje u Programu ERASMUS+ za STUDENTE – studijski boravak – za ak. godinu 2020./21.

Studenti kojima je odobrena financijska potpora, u tablici su označeni plavom bojom te se za njih automatski smatra da prihvaćaju stipendiju i odlazak na razmjenu. U slučaju odustanka studenta mjesto se dodjeljuje sljedećem studentu na rang listi.

Molimo buduće Erasmus studente da pažljivo pročitaju rezultate natječaja te slijede upute. Ove godine ima važnih proceduralnih promjena te tekst natječaja treba proučiti s razumijevanjem.

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja će sa studentima održati nekoliko online informativnih i pripremnih sastanaka, a o terminima će studenti biti obavješteni putem e-maila. Studenti nas slobodno kontaktiraju putem e-mail adrese international@foi.unizg.hr ili u inbox Facebook stranice FOI International.

Čestitamo svim studentima Fakulteta organizacije i informatike koji su se prijavili za Erasmus+ studijski boravak u 2020./21. i ostvarili pravo na stipendiju!

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

international@foi.unizg.hr