Skip to content Skip to navigation

Natječaj za Erasmus+ studijski boravak u ak. godini 2017./18.

Objavljeno: 03.03.2017

Obavještavamo studente Fakulteta organizacije i informatike kako je Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj Erasmus+ SMS KA103 za programske zemlje za 2017./18. godinu. Rok za prijavu je 16. ožujka 2017.

Sveučilište u Zagrebu je na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA103) raspisalo Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2017./2018.

Poveznica na objavljen Natječaj i dodatnu dokumentaciju

Pozivamo sve studente FOI-ja zainteresirane za razmjenu da prouče tablice i mogućnosti koje postoje za FOI te da se za više informacija jave Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (osobno na FOI1, 1. kat, soba 56, mailom na international@foi.hr, telefonski na broj 042 390826), a za usporedbu i odabir studijskih programa i predmeta ECTS koordinatoru na FOI-ju doc. dr. sc. Igoru Balabanu (osobno na FOI1, 3. kat, soba 107, mailom na igor.balaban@foi.hr, telefonski na broj 042 390832).

Studenti se prijavljuju isključivo za mjesta i područja koja je sklopio FOI.

Povodom Natječaja održat ćemo ERASMUS+ INFO TRIBINU - četvrtak, 9. ožujka 2017. u 10 sati, FOI1, Fakultetska vijećnica (3. kat desno)

Teme će biti:

  • Natječajna dokumentacija i važne informacije za prijavu
  • Partnerska sveučilišta i upoznavanje destinacija
  • Iskustva FOI erasmusovaca
  • Prednosti razmjene
  • Ostala pitanja i nedoumice

FOI rangira prijavljene studente prema unaprijed određenim kriterijima.

VAŽNO: Ove godine natječaj traje kraće nego je uobičajeno (15 dana od objave) stoga molimo studente koji bi željeli sljedeće godine ići na razmjenu (zimski ili ljetni semestar) da počnu što ranije s prikupljanjem prijavne dokumentacije.

Rok za online prijavu (samo 1 prijava) i predaju papirnate dokumentacije Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja je 16. ožujka 2017. godine. Nepravodobno zaprimljene prijave se NEĆE razmatrati.

 

S veseljem obavještavamo studente kako smo izradili vodič kroz mogućnosti za međunarodnu razmjenu za FOI studente pod nazivom "Zašto, kako i kamo otići na razmjenu?" Vodič sadrži korisne informacije o destinacijama na koje studenti mogu na Erasmus, praksi u inozemstvu, postupku prijave, odgovore na česta pitanja i nedoumice, te mnoštvo drugih informacija.
 
Digitalnu verziju vodiča možete pronaći na web stranicama FOI-ja, ovdje.
Tiskanu verziju Vodiča možete dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI1, 1. kat, soba 56 - pokraj dv. 4).