Skip to content Skip to navigation

Natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u akademskoj godini 2016./17. - 3. krug

Objavljeno: 23.02.2017

Objavljen je 3. krug natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za period od 18. travnja do 30. rujna 2017. Rok za prijave je 23. ožujka 2017. godine (postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava).

Poveznica na Natječaj na stranicama Sveučilišta u Zagrebu:

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2016./17. = 3. KRUG

Treći krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 18. travnja do 30. srpnja 2017. (dodatni preduvjet: najraniji početak mobilnosti minimalno 1,5 mjesec od datuma dostave prijavne dokumentacije).  Završetak mobilnosti je najkasnije 30. rujna 2017.

Napominjemo studentima Fakulteta organizacije i informatike koji su zainteresirani za obavljanje Erasmus+ stručne prakse u inozemstvu u ljetnom semestru ove akademske godine (ili tijekom ljeta) da se što prije jave Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (osobno: FOI1, 1. kat, soba 56, pokraj dv. 4, mail: international@foi.hr, tel: 042 390 826). Raspoloživa sredstva na ovom natječaju su dosta limitirana te bi bilo dobro prijaviti se što prije.

S veseljem obavještavamo studente kako smo izradili vodič kroz mogućnosti za međunarodnu razmjenu za FOI studente pod nazivom "Zašto, kako i kamo otići na razmjenu?" Vodič sadrži korisne informacije o destinacijama na koje studenti mogu na Erasmus, praksi u inozemstvu, postupku prijave, odgovore na česta pitanja i nedoumice, te mnoštvo drugih informacija.
 
Digitalnu verziju vodiča možete pronaći na web stranicama FOI-ja, ovdje.
Tiskanu verziju Vodiča možete dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI1, 1. kat, soba 56 - pokraj dv. 4).