Skip to content Skip to navigation

Najava Natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2017./18 – 2. krug

Objavljeno: 10.10.2017

Obavještavamo studente Fakulteta organizacije i informatike kako će Sveučilište u Zagrebu uskoro raspisati natječaj za odlazak na Erasmus+ stručnu praksu. Objava natječaja je planirana za studeni 2017., natječaj će biti otvoren 2-3 tjedna, a odlazak na praksu će biti moguć od 1. siječnja 2018.

Osobito skrećemo pozornost studentima 2. godine diplomskih studija FOI-ja kojima je stručna praksa obvezan dio ljetnog semestra kako je ovo prilika za dobivanje stipendije za odrađivanje stručne prakse u inozemstvu.

Student stručnu praksu u inozemstvu pronalazi sam ili uz pomoć Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja ili nastavnika. Praksa može trajati od 2 do 12 mjeseci. Praksu je moguće odrađivati u zemljama EU + Island, Norveška, Lihteštajn, Turska, Makedonija.  Više informacija nalazi se u prezentaciji te u digitalnom vodiču kroz mogućnosti za međunarodnu razmjenu za FOI studente pod nazivom "Zašto, kako i kamo otići na razmjenu?"

Napominjemo kako je ovo vjerojatno zadnji natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2017./18. te pozivamo sve zainteresirane studente da se što prije informiraju i počnu tražiti poduzeća.

Napomena:

Na Sajmu stipendija 2017. koji se održao u NSK u Zagrebu 17. listopada 2017. predstavilo se nekoliko tvrtki iz austrijskog IT i tehnološkog sektora koje su zainteresirane za prihvat studenata na praksu.

 
Zainteresirane studente pozivamo da se jave Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja za više informacija.

**********************************************************************************

Kontakt:

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

FOI 1, 1. kat, soba 56, pokraj dv. 4

e-mail: international@foi.hr

tel: 042 390 826).